نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
محسن جان شما جنوب غرب بودی (البته اگر اشتباه نکرده باشم چون یه سرور با همین اسم بودید تو ساید ما) و فکر کنم کنار خود ما بازی کردی زمانی که ماهان بود و خیلی از بجه های جنوب غرب میرفتن یه اکانت میزدن و فقط یه کپ میکشیدن و یه پلیر تازه وارد به این بازی هم میفهمه که این اکانت فقط و فقط پوشر هست و جلوی این اکانتارو گرفتن هیچ اشکالی نداره و ما هم موافق هستیم چون دیدیم دوستان میام میگن 2 کی گلد میدم بیا برام یه اکانت بساز فقط کپش رو 18-19 کن. چون پول داره گلد میخره و میده براش پوشر میکشن اما منی که گلد اکانت خودمو به زور میتونم جور کنم پس نمیتونم اکانت پوشر بسازم و همه دوستام هم دارن بازی میکنن پس میان هم خودشون بازی میکنن همر و دف میسازن هم کپشو وقتی نیاز داشته باشم میده غارت کنم و این با مولتی بودن زمین تا آسمون فرق داره. ما بحثمون اینه که جلوی مولتی اکانتی گرفته بشه اما نه هر اکانتی که پلیر داره

گل گفتی و نظر ما هم همینه
جلوی مولتی اکانتی گرفته بشه نه اکانتی که 6-7-8-20 ده داره بسته به زمان سرور و روی اکانتش دف و همر هم میکشه و ای پی خاص خودشو داره حالا کپشو هم میده مجتبی ماتریکس که تو سایدشه و وقت بیشتری از اون میذاره و همر خوب میکشه که در اخر به سود سایدش استفاده میشه گرفته بشه