نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
آقا امید ما با مقابله با مولتی اکانتی مشکلی نداریم اما اکانتی که پلیر ساخته داره بازی میکنه و حالا کپش شده 19 و منابعش سریزه و میاد میگه فلانی بیا کپ منو غارت کن کجاش مشکل داره؟
بله اگر من بیام 20 تا مولتی بزنم و با جانشینی کپش رو 20 کنم و ولش کنم حرف شما متین اما اینکه پلیر اکانت هفته 3-4 بار بیشتر لاگین میکنه پاپ میزنه مولتی کردن این اکانت اصلا جایز نیست. الان فکر میکنید پوش و مولتی بازی صورت نمیگیره؟ چرا میگیره اما برا اونی که پول داره یه مودم سیم کارت خور میگیره و 20 تا اکانت میکشه بالا و رید میزنه که همین الان شاهدش هستیم تو 5 ایکس. اما کسانی مه یه نت دارن و بودجه خرید چندتا نت ندارن باید با همکاری پلیرهای دیگخ بازی کنن که با این کار بازی تیمی گرفته شده و به سمت بازی انفرادی و پولکی شده.

مجتبی جان من با اینکه تو خیلی چیزا با شما موافق نیستم اما دلیل نمیشه جایی که حق میگی بگم مخالفم

در مورد این موضوع من هم موافقم و دقیقا بحث من همینه که چرا اکانت x که x ساخته و x روش هزینه کرده و لاگین میکنه مولتی حساب میشه؟
من میخوام بحث پوش و مولتی اکانتی مشخص بشه

مثلا محسن اکانت ساخته کپ داده بالا دوست داره بده مجتبی رید کنه - این اگر مشکل داره بگید ما هم گردنمون از مو باریکتر دیگه نمیدیم رید کنه حتی اگر با قوانین شما سازگاری نداره

کلا دوست داریم به یه اجماع برسیم بدونیم چیکار کنیم نه اینکه یه سرور یجور باشه سرور بعدی یحجور دیگه- تصمیم کلی بگیرید نه تصمیم فردی