-
سلام
درود بر همه بازیکنان سرور از دوست و دشمن
این پست رو یکبار گذاشتم به دلیلی که خودم هم سر در نیاوردم پاک شد که البته دلیل به کار گرفته شده ربطی به پست من و پست من ربطی به پست حذف شده ای نداشت؟
در هر صورت بحث این بود که در ابتدای بازی هم عرض کرده بودم ساید جنوب شرق مشکل داره و چقدر به این پست جواب دادن وچقدر هم سر لیدری اون تعصب به خرج داده شد و آخرش هم شد اونیکه نباید میشد و ساید جنوب شرق از هم پاچید و چیزی آنچنانی هم ازش باقی نمونده
ساید جنوب غرب هم که از اول بازی مطرح نبود
ساید شمال شرق هم سرنوشت جنوب شرق رو پیدا کرد و عده ای از بازیکنانش اکانتهایشان را به ساید شمال غرب سپردن و رفتن و جنوب غرب هم همینطور
از همون اول گفتم که این سرور متائی نخواهد داشت باز جنجالی په پا شد و عزیزان جنوب شرق مطرح کردند از اول مورد متا رو روی میز نداشتن و مدعی برد 1 به 3 بودن مثل زمان حال که باخت 3 به یک را بهانه میکنند در صورتیکه این فقط یک توجیه هستش
درحالیکه در واقعیت ساید های جنوب غرب و شمال شرق تسلیم ساید شمال غرب شدند نه اینکه متائی وجود داشته باشه و واقعیت رو باید شجاعت داشت و قبول کرد که در حقیقت ساید شمال غرب با زحمات تیم لیدریش و کلیه بازیکنانش این سرور رو باسیاست درست و بازی عالی یک به سه میبره و دلیل مشکلات ساید جنوب شرق هم حذف چند اکانت فقط نبوده بلکه سیاست بد و نداشتن به قدر کافی بازیکن خوب بود
جا داشت این مطلب شفاف بشه و الی قصد گذاشتن پست نداشتم
همیشه پاینده، پیروز و سربلند باشید
عطا
ویرایش توسط bide-vahshi : 11-27-2016 در ساعت 08:52 PM
وقتی پشتت حرف زیاده که
یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن