نقل قول نوشته اصلی توسط l0l:D نمایش پست ها
از خدا جوییم توفیق ادب
بی*ادب محروم گشت از لطف رب
بی*ادب تنها نه خود را داشت بد
بلک آتش در همه آفاق زد

به قول معروف خدا نکنه هیچ بزرگی کوچیک بشه و هیچ کوچیکی (بدون اینکه ظرفیت درونش بزرگ بشه) بزرگ....

پ.ن:حال میکنم کسایی که صداشون در نمیومد الان با طبل نشستن دارن از گندگشیون میگن :دی واقعا ادمو خنده میندازه:دی

پ.ن: در ضمن دوستان همیشه در صحنه سو استفاده هم نکنن سریع// در اینکه nw زیر نظر لیدری ارمان خیلی خوب بازی کرد و نتیجه هم گرفت شکی نیست و تحسین هم میکنم ارمان رو و همچنین بکسی که کنار ارمان هر سرور هستن ولی همه ی افراد مثل اقای X ظرفیتشو هنوز پیدا نکردن...

این یه بازی هست تحت وب یه اغاز و پایانی داره ولی واقعا از ته دل دعا میکنم حداقل ظرفیت درونی افراد تو زندگی واقعی در این حد پایین نباشه

مثل همیشه :دی لــــــــــــــــــــــــ ــــــول:دی (یعنی همیشه کاری که انجام میدی واسه حال و فان باشه..در عین حال که برات مهم هست برات مهم نیست..باش تا برسی به این جمله)

میدونی پستات و نمیخونم
چون کسی که حزب باده اصلا هیچی..................

شما بازی کن بودی بیا حرف بزن
روزگار بالا و پایین داره اره ولی ولیییی
وقتی بزرگی زمین میخوره نمیاد اینجا داستان ...من ... همسایه بگه سکوت میکنه!!((مهدی لوسیفرو هر کاری کردم صداش در نیومد))
شمام برو بزرگ شو بعد بیا عمویی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط STALKER-01 نمایش پست ها
یا خدا ، کم خلق کن ولی باکیفیت خلق کن
پسر خوب منو از چی میترسونی، از صفر شدن فیدر؟ بیا فیدر صفر کن، قول میدم لینک سبز صفر کنی
من که خوشحال میشم یکی فشار زندگی واقعی رو بیاد اینجا بخواد تلافی کنه، آقا دهای من فدای همرای تو . بیا قورتشون بده
باشد که رستگار شوی پسر جان
اخه دیگه ده همر نداری که 0 کنم
من ما هممون تو زندگی مشکل داریم ولی شخصا میگم به فارم شدنت ربطی نداره!!