-
وای به روزی که گدا معتبر شود .
یا ضرب المثل معروفی که دقیقا صدق میکنه در مورد این مساله، اینه که ، خداوند همه موجودات رو خوب شناخت و بعد بهشون قابلیت داد، از اینرو*میگن خداوند درازگوش رو می شناخت که بهش شاخ نداد.
یا حق
ویرایش توسط MOD DeadShot : 11-06-2016 در ساعت 02:36 AM
دلیل: درخواست کاربر
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
St0rm
وای به روزی که گدا معتبر شود .
یا ضرب المثل معروفی که دقیقا صدق میکنه در مورد این مساله، اینه که ، خداوند همه موجودات رو خوب شناخت و بعد بهشون قابلیت داد، از اینرو*میگن خداوند درازگوش رو می شناخت که بهش شاخ نداد.
یا حق
دقیقاااااااااااااااااا
دوست دارم برگردی کمی عقب تر ببینی شما و هم سایدی های شما چیا میگفتید! و من و امسال من توی شمال غرب باید طبق دستور لیدرا ساکت میموندیم !
کجان اونای که میگفتن همر رو همر ما ندارین؟
بیگ همر های شمال غرب اون موقع هم آماده لانچ بود ولی اجازه نداشتیم!((دقیقا هم درست بود))
الانم میگم هر کسی از هر سایدی چه از جنوب شرق چه از جنوب غرب و چه از شمال شرق زبون درازی کنه مثل مهدی لوسیفر و دوستانش باید بره پی تیله بازی!
زیادیم آی آر آی نکنید واسه من یکی که کلی آی آر با امسال 3داتی ها بازی کردم!
محمد
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No00oBs
دقیقاااااااااااااااااا
دوست دارم برگردی کمی عقب تر ببینی شما و هم سایدی های شما چیا میگفتید! و من و امسال من توی شمال غرب باید طبق دستور لیدرا ساکت میموندیم !
کجان اونای که میگفتن همر رو همر ما ندارین؟
بیگ همر های شمال غرب اون موقع هم آماده لانچ بود ولی اجازه نداشتیم!((دقیقا هم درست بود))
الانم میگم هر کسی از هر سایدی چه از جنوب شرق چه از جنوب غرب و چه از شمال شرق زبون درازی کنه مثل مهدی لوسیفر و دوستانش باید بره پی تیله بازی!
زیادیم آی آر آی نکنید واسه من یکی که کلی آی آر با امسال 3داتی ها بازی کردم!
محمد
دوست عزیز مثل اینکه باورت شده که دلیل حذف پلیرهای جنوب شرق شما بودین! دلیل حذف هرچی بوده اشتباه بوده و نباید حذف میکردن ولی دلیلش شما نبودی.
مطلب بعد اینکه لحن صحبت کردن شما جالب نیست و توهین امیزه،اونم توهین به لیدرکل جنوب شرق که جدا از بازی ،رفیق و دوست خیلی از بچه ها تو تمام سایدها هست،که ناراحت کنندس حرفهای شما برا ما..(خودتو حفظ کن؛دقیقا داری کارای لوسیفرو تکرار میکنی)
اینکه شمالغرب برنده این سروره هستش ؛هیچ شکی توش نیست و من پیشاپیش به همه پلیرهای شمالغرب تبریک میگم؛دلیل اصلی پیروزی شما هم داشتن لیدرهای خوب هست.
ی نصیحت کوچیک هم من به شما دارم
داشتن جنبه برد هم ضروری و لازمه ؛پس خودتو حفظ کن؛بردن و باختن هم جنبه میخواد)
سکه 2 رو داره،روی برد و روی باخت
-
-

نوشته اصلی توسط
purya
دوست عزیز مثل اینکه باورت شده که دلیل حذف پلیرهای جنوب شرق شما بودین! دلیل حذف هرچی بوده اشتباه بوده و نباید حذف میکردن ولی دلیلش شما نبودی.
مطلب بعد اینکه لحن صحبت کردن شما جالب نیست و توهین امیزه،اونم توهین به لیدرکل جنوب شرق که جدا از بازی ،رفیق و دوست خیلی از بچه ها تو تمام سایدها هست،که ناراحت کنندس حرفهای شما برا ما..(خودتو حفظ کن؛دقیقا داری کارای لوسیفرو تکرار میکنی)
اینکه شمالغرب برنده این سروره هستش ؛هیچ شکی توش نیست و من پیشاپیش به همه پلیرهای شمالغرب تبریک میگم؛دلیل اصلی پیروزی شما هم داشتن لیدرهای خوب هست.
ی نصیحت کوچیک هم من به شما دارم

داشتن جنبه برد هم ضروری و لازمه ؛پس خودتو حفظ کن؛بردن و باختن هم جنبه میخواد)
سکه 2 رو داره،روی برد و روی باخت
اول:دلیل حذف جنوب شرق:
اسکات کشیدن دیدن اندازه کل ساید روی یک ده دف هست!
بعد از واندر کینگ اسکات کشیدن دیدن 2/5 میل دف تو اونه و چند تا دیگه!
همر ها هم که کوبیدشد به دیوار((بهانه این که رم آخر خورده))رم اولم میخورد دیوار بودید 1000000%
دوما من قصد بی احترامی ندارم ولی اون موقع که شما داد و بیداد میکردید ما به اجبار ساکت بودیم الان دنبال اون نفرات زبون درازیم
((بابت تذکرتم ممنون رعایت میکنم))
ما تو ساید تاکید میکنیم که هنوز خودمون و رو برنده ندونیم و ....
کی از جنبه صحبت میکنه؟؟؟
اکانت the king ؟؟؟شما 1 ماه تمام روی اکانت فیک گذاشتین بعد یک ماه اومدی یک کتیبه احمق بردی که باور کن کلی علیرضا رو خوشحال کردی چیا تو پروفایل نوشتی!
خدایی 45 دقیقه تو تی اس خندیدیم!خیلیییییییییییییی خندیدیماااااااااا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
MaHaN SaMuRaI
واقعا افتخار می کنیم به وجود اون بچه سالی که با یه برد حریف خودشو کوچیک می دونه واقعا بچه جون عممووووووو گلم تو الان رنک یک دژکوب خوبه آقا الان چیز خاصی شد کاشکی یادمون بمونه این بازی یه چندتا عدد هست که تو دیتابیس یه سرور وجود داره و گرنه این بازی چیزه دیگه ای نیست
شما؟
پدر بزرگ شما همونایی هستین که 25/30 روز پیش از رو شمال شرق که رد شدین این اعداد و سایت و خدا میدونستین!
من سنم زیاد نیست!
ولی به پسرم یاد دادم و میدم که زمین گرده
جووری کری نخون که وقتی چرخید از هیچی ازت نمونه!
شمام بی صدا فریاد کن!
ویرایش توسط No00oBs : 11-06-2016 در ساعت 05:41 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No00oBs
اول:دلیل حذف جنوب شرق:
اسکات کشیدن دیدن اندازه کل ساید روی یک ده دف هست!
بعد از واندر کینگ اسکات کشیدن دیدن 2/5 میل دف تو اونه و چند تا دیگه!
همر ها هم که کوبیدشد به دیوار((بهانه این که رم آخر خورده))رم اولم میخورد دیوار بودید 1000000%
دوما من قصد بی احترامی ندارم ولی اون موقع که شما داد و بیداد میکردید ما به اجبار ساکت بودیم الان دنبال اون نفرات زبون درازیم
((بابت تذکرتم ممنون رعایت میکنم))
ما تو ساید تاکید میکنیم که هنوز خودمون و رو برنده ندونیم و ....
کی از جنبه صحبت میکنه؟؟؟
اکانت the king ؟؟؟شما 1 ماه تمام روی اکانت فیک گذاشتین بعد یک ماه اومدی یک کتیبه احمق بردی که باور کن کلی علیرضا رو خوشحال کردی چیا تو پروفایل نوشتی!
خدایی 45 دقیقه تو تی اس خندیدیم!خیلیییییییییییییی خندیدیماااااااااا
- - - Updated - - -
شما؟
پدر بزرگ شما همونایی هستین که 25/30 روز پیش از رو شمال شرق که رد شدین این اعداد و سایت و خدا میدونستین!
من سنم زیاد نیست!
ولی به پسرم یاد دادم و میدم که زمین گرده
جووری کری نخون که وقتی چرخید از هیچی ازت نمونه!
شمام بی صدا فریاد کن!
سوتی نده جناب سروان
اون ی اکانت دیگع بود که باعث خنده مارو هم فراهم کرد،
الان باز یاداوری کردی باز شادی آوردی برامون
=)))))
-
-

نوشته اصلی توسط
purya
سوتی نده جناب سروان
اون ی اکانت دیگع بود که باعث خنده مارو هم فراهم کرد،
الان باز یاداوری کردی باز شادی آوردی برامون
=)))))
شما با کتیبه احمق حال کن!
ما اینجا دنبال یکی میگردیم جنگ آموزامون و جا به جا کنه!
خوشحال باش!
ولی پروفایلت داستان ننویس
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
MaHaN SaMuRaI
دوست عزیز ما باز می گیم متاسفانه se رو بعضی از دوستان زمین زدن ما خیلی قوی شروع کردیم ولی الانم تا جایی که بتونیم هستیم بالاخره با خرج و ووقتی که شما گزاشتید عالی کار کردید بالاخره این بازی رو دو چیز می چرخه اول وقت دوم پول که متاسفانه الان هرکیه گلد داشته باش خیلی ها دورش جمع می شن
حق با شماست!
ولی ساید دیگه از ما هم بیشتر هزینه کردند!حتی کتیبه هم خریدن!
من بازم میگم شمال غرب هر چه دارد از تدبیر لیدراشه بعد پلیر هاش (به جز یه نفر)
-
-

نوشته اصلی توسط
No00oBs
شما با کتیبه احمق حال کن!
ما اینجا دنبال یکی میگردیم جنگ آموزامون و جا به جا کنه!
خوشحال باش!
ولی پروفایلت داستان ننویس
- - - Updated - - -
حق با شماست!
ولی ساید دیگه از ما هم بیشتر هزینه کردند!حتی کتیبه هم خریدن!
من بازم میگم شمال غرب هر چه دارد از تدبیر لیدراشه بعد پلیر هاش (به جز یه نفر)
جناب سروان چرا متوجه نیستی!

اونیی که کتیبه احمق ازتون زده و پروفایل نویسی کرده اکانت نابودگرxxxهستش!!
-