سلام به همگی
از اونجایی که اسم اکانت ما اومده نیاز هست یه مقداری توضیح بدم
1 - خیلی از دوستان قدیمی چندین سرور مقابل و یا در کتار من بازی کردن و یه نفر هم بینشون نیست که بیاد ادعا کنه من اکانت فروختم و یا کثیف بازی کردم و یا با مولتی رید دادن بازی کردم ، حالا یه بچه سال که با پول یکی دیگه داره بازی میکنه و نقش بوت رو ایفا میکنه اومده و میگه من اکانت های ساید رو فروختم
2 - همون بچه در حالی که خیلیا توی ساید بودن اومد و ادعای توتالی کرد ( فقط بخاطر اینکه خیلی گلد داده بودن بهش )درحالی که پلیر ای بزرگ زیادی توی ساید بود مثل مانی پارتیزان و مهرگان و ... اینقدری بودن که من شخصا حتی نگفتم دوست دارم لیدر باشم ! . بعد حرف این بچه ماها تا یه ماه فقط میخندیدیم . الان هم اگه ممنوع نبود عکس چت گروه رو میزاشتم اینجا دور همی شاد شیم
3 - وقتی دیدم کسی توی ساید همکاری نمیکنه و از طرفی هم مقداری رفاقت با مجتبی و آرمان داشتم پسورد دادم تا برای پلن ها استفاده شه از همر هام چون دیگه نمیشد گندم همر ها رو داد . دوستان جنوب شرق هر 2 روز اسکات میکشیدن و میدیدن که فقط 600 کی دف اکانت خودم بود
4-سر اون بچه اکانت های بزرگی از شمال شرق حذف شد و بزرگترینش اکانت مهرگان بود با بزرگترین همر رومن که عکسش رو همه دیدین . بازم اگه مشکلی نداشت عکس از مسیج های مهرگان میزاشتم که دلیل حذفش رو ببینید
5 - امشب من رو از اتحاد اخراج کرد همون بچه

) بدون نشون دادن سند و یا مدرکی که من پسورد دوستان رو داشتم
6 - اکانت من یک ماهه دست آرمان و مچتبی بوده ، کتیبه جنگ دادن . شبا میان و تعدیل میزنن که لاست ندم و بیشتر از من وقت گزاشتن روی اکانت . سوال من اینه که چرا الان و این تایم سرور دوستان ادعا میکنن که من پسورد داشتم و فروختم . آیا سند و مدرکی دارن ؟
آیپی ها و لوگین های اکانت من مشخصه . مولتی عزیز میتونه بیاد بگه که من آیپی مشترک با بقیه دارم یا نه
7 - دوست عزیز با گلد امیر داره بازی میکنه و میگه ما واسه پول اکانت فروختیم

) اکانتی که میلش عوض نشده تا الان و حدود 20 کی گلد مصرف کرده و همین الانش 10 کی گلد داره . به نظرتون چند باید بفروشیمش

)
از این بیشتر فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه .
از قدیم گفتن فحش بچه صلواته . پس خیلی حرفاش رو جدی نگیرین .
افشین