دوست عزیز به خاطر یه سری مسایل که نمیخوام بگم که دوباره ادمین محترم بن میکنه ما بازی نمیکنیم واتکی که روی هرکول دادیم فقط و فقط برای دل خودمون بوده و احتیاجی به کتیبه جنابتان نداشتیم.حتی خزانه هم ده نکردیم.چه چهل مین چه چهل ساعت هم رو اکانت میبودی و دف میریختی برامون مهم نبود که الان داری برای خودت تایم بودن و نبودنت رو میگی.
در ضمن به دوستی گفتیم فقط و فقط برای لطف و حال دان بهش که قهرمان بزنه وگرنه خودمون عقلمون میرسید که دوتا کتیبه کوچیک داشتیم.اون طرف هم میخواست یه کتیبه کوچیکش رو جابه جا کنه که کسی رو ظاهرا گیر نیاورد.
پیروز و پیوندی باشید...مخاطب خاص
- - - updated - - -
در مطلب قبلی گفتم شما هم برای خودت جو گیر نشو.نه سوتی بوده نه ابروریزی این که ما میخواستیم یه حالی بهت بدیم. وگرنه ما قرار نبود کتیبه ای بیاریم ..که حالا شما بیای برای خودت توضیح و تقسیر کنی.شما ناشی بودن رو به خودت نگیر و تا دیگران به اون متهمت نکنن.پلن کاملا شخصی بوده .
پیوندی و خوشبخت باشید.مخاطب خاص
- - - updated - - -
عرفان جان مشکل از پلن و پلنر نبوده. این مشکل به اشکالات سرور مربوطه داداش
سرور باگ داره و باعث شده یهویی همینجوری یه کتیبه به کتیبه های اکانت فوق اضافه بشه و برای همین نتونستن کتیبه رو ببرن
بالاخره یه بار زمین کج میشه یه بار تایم جابجا میشه که اینا همه به مشکلات سرور برمیگرده

انشالله آی آر از این مشکلات نداشته باشه
کاش صبر میکردن با هم میرفتیم البته اونجا هم اونقدر فشار بهشون وارد میکردیم که زمین اونجا هم کج میشد . میرفتن دات کام

پ . ن: یه بار گفتیم از سرور میریم همه مسخره کردن و کلی توهین کردن حالا خودشون حذف کردن و در رفتن باز من گفتم اکانتارو میدم میرم اما اینا با کتیبه حذف کردن و رفتن
پ . ن2: این دوستمون کجاست بیاد باز داستان یه روزی یه سایدی بود تو 3 تا مرز.... تعریف کنه؟:d[
چقدر تو بامزه ای.احتمالا پایین پا خوابیدی...
ما که هر وقت خواستیم شخمتون زدیم . امار کتیبه هایی که ازتون زدیم فکر کنم از دستتون در رفته.
یا نمیفهمی یا خودتو زدی به نفهمی.جالبه همشه کج شدن سرور و عقب و جلو شدن اتکها و رقصیدن با چیفرا برای ما پیش میاد.
حتما فروختن کتیبه هرکول هم باگ سرور بوده.هههه
جمع کنید باو...