-
سلام و درود بیکران خدمت فروم نشینان محترم
یه سری چیزا در حال پوست اندازی هستش و قدر مسلم هستش که نه من و نه سایر دوستان نمیتونن جلوش مقاومت کنن و به نا چار هممون مجبور به طبعیت از این تغییرات هستیم، چه به نفعمون و چه به ضررمون ، یه سری چیزا هم باید حذف بشن با اینکه بنیان غلطی ندارن چون این چیزها و این افکار از نظر نسل جدید افکاری نخ نما شده هستش به قول دوستان واسه احد حجر ، و بازه با همه این تفاسیر شخص بنده ترجیح میدم متحجر اصولی باشم تا متجدد غیر اصولی . خواه بای میل کسی باشد خواه نباشد .
این صحبت پیرو اتفاقات پیش آمده هستش تمام تلاشم رو کردم که سکوت نشکنم ولی نشد ، از ماست که بر ماست ، کوتاهی از خودم بوده و هست و نباید به گردن کسی انداخت ، و هرگز تقصیرات رو به گردن کسی نخواهم انداخت و عجالتا یقه خودم رو میچسبم .
مشکل اول اینکه دور رو نباید دست تندرو های افراطی داد ، که دادم ، علیرغم اینکه میدونستم میتونم مشکلات رو مرتفع کنم جلو نیومدم .
اما دلیل دارم برایه نیومدنم ، (عطا تو رو مثال میزنم )الان من به آقا عطا که لیدرشم میگم کتیبه رو بچرخون ، میگه نمیچرخونم ، میام توجیه اش میکنم که عزیز دل تو باید کوچیکاتو شارژکنی حالا بهت حال داده ساید میگه بزرگتم روشن کن . تا دو ماه . دیگه کتیبه رو زندانی میکنی و خودت میشی زندانبان من باید چکار کنم . میگم به زور میگیرم ازت ،3500 تا مولتی داری همر کوچیکت سه برابر همر بزرگ من ، ماشالا یه اکیپ هم هستی ، حرف بهت بزنم خودم رو بد کردم که بد حرف زدمو همر رو هم سایدی بلند کردم (چیزی که تو قاموس من نیست ) میگم جهنم زیر سیبیلی رد میکنم . میگم بازم پشتتم مثل کوه . اما عطا یهو میاد حذف میکنه با چی ؟؟؟ با همر ، خب به درک چیزی که زیاده همر . پس چرا ناراحتم ؟؟؟ راستی کتیبه هم داشته . چرا تحویل نداده ؟؟؟ عطا تو نمیخوای بازی کنی من که دو ساله پا ب پات بودم من که میخوام پلی بدم چرا ساید رو تضعیف میکنی و آتیش دشمن رو تندتر ؟؟
عطا میگه مالم بوده دلم خواسته . و من در برابر این همه بی وفایی و بی منطقی چیزی ندارم جز سکوت و یاد آن روزگاران که چقدر معرفت و منطق تو این بازی حکمفرما بود .
این بازی یه مشت عدد بیشتر نیست من با اعداد نمیخوام بازی کنم ، با افکار میخوام بازی کنم ، با افکار عطا با افکار سعید با افکار علی و پوریا ، یاد میگیم که هر کس یه اخلاقی داره و باهاش کنار بیام وگرنه همر 20 کی یه صفر فرقش با 200 کی هستش ، اگر میمونم تو سرور بخاطر وقتی که شما گذاشتی هستم و احترام به هزینه ای که کردی . که این هزینه در برابر وقتی که شما گذاشتی مثل کاهی است به کوه که وقت رو هرگز نمیشه خرید .
این وسط ی سری از دوستان هم بخاطر مشکل با حسن قلی میکشن کنار ، باشه برو ولی این فلسفه منه که لذته در کنار هم باختن یا در کنار هم بردن رو از دست دادی .
و این است داستان فرار پلیر های بزرگ از این بازی ، و این افکار هست که نخ نما شده و مایه خنده اکثریت دوستان ، و اینکه این بازی داره به سمت سکس در گفتار و ادبیات بسیار بسیار زننده حرکت میکنه .
اما در این بین اساتید محترم سایت شما هم بی تقصیر در ادامه این روند و به پرتگاه رسوندنش نیستید . تا حالا تیمی تشکیل دادید که آسیب شناسی کنه که چرا این سایت با مقایسه با نسخه اصلی از طرفداران کمتری برخورداره و اگر و اگر یه روزی بخوان بچه های نسخه اصلی با این سایت مقابله کنن جز شکست مفتضحانه چیزی عاید این سایت نخواهد شد ؟؟
پرورش فارم ، فارم هایی که الان اتکر شدن ، ندیدن پلن های بزرگ ، فارم اختصاصی و توافقی ، گلد مفت تر از یه آدامس خرسی ، گذاشتنه راید خودکار ،
بن نکردن مولتی اکانت ها ، قبلا طرف یه خط ای دی اس ال به زور و پارتی بازی میگرفت الان میری مخابرات یه خط تلفن میگیری 100 تومن یه ای دی اس ال ران میکنی و یه مولتی ، هفته ای یه بار هم به رفیقت میگی یه سر به ده تا اکانت دیگه ات بزنه که جانشینیش نپره . شما تو همون فوانین ده سال پیش موندید . میگید آی پی مشترک نیستن . اما راید میلیونی که از رو اکانت میخوره رو نمیبینید ؟؟؟
تا به امروز نشده بود که تویه این بازی که خیلی خوب بلدش هستم ، احساس ضعف کنم . باختم خیلی هم باختم اما تو همش سرم بالا بوده . تو هیچ سروری حتی فکر حذف کردن به ذهنم خطور نکرده بود اما اینجا در اوج توانگری دارم بهش فکر میکنم . چون احساس میکنم که این بازی داره نفس های آخرش رو میکشه به فرم قدیمیش ، شاید پلیر های جدید خوششون بیاد اما من نه .
احتمال داره بمونم احتمال داره هم برم . اما مطمینا به این سایت باز نخواهم گشت و شاید شاید شاید اگه یه روز بخوام پلی بدم تو نسخه اصلی پلی بدم .
آقا عطایی که حذف کردی لطف نکردی به هیچ کس فقط نشون دادی که خودت رو مهم تر از بقیه میدونی . امیدوارم که هرگز تو زندگی دژکوبیم نبینمت اما تو زندگی واقعی مخلص شما هم هستیم .
یا حق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 1 نپسندیدن