-

نوشته اصلی توسط
MOD UnderTaker
درود به همه کاربران گرامی
فکر میکنم بیشتر کاربران بنده رو بشناسن و برا اون تعداد کمی که نمیشناسن بنده شایان هستم
این تاپیک به شدت توهین آمیز و دور از شان تک تک پلیرهای این بازی هست.
هر پلنی که میرید دو طرف به هم فحش میدید اصلا فرقی نداره کی کیو زده مهم اینه که فحش بدیم و کم نیاریم یادتون رفته این فقط یه بازیه.
من آرزو به دلم موند یکی پلن بره طرف مقابل بهش تبریک بگه.
دو تا نکته رو توضیح میدم برای روشن شدن افکار عمومی
1)مشکل آی پی:
خودم رو مثال میزنم که واضح باشه براتون.
بر فرض مثال من با رمز جانشینی روی اکانت الف و ب و ج میام؛ الان اکانت الف و ب و ج هیچ آی پی مشترکی با هم ندارند.
اما هر 3اکانت با یک ای پی یعنی آی پی من 100% اشتراک دارند.
تا اینجا متوجه شدید؟
حالا قرار میشه پلن اجرا بشه؛ پلیر اکانت الف و یه کاربر دیگه کلا خارج از این 3اکانت مثلا نت خوبی دارن و لانچ قرار میشه انجام بدن.
الف با من آی پی داره من هم با ب آی پی دارم و هم با ج ؛ حالا پلیر اکانت الف لاگ این میکنه با رمز (چون میخواد حمله عادی بزنه) روی ب! چه اتفاقی میافته ؟
سیستم به صورت خودکار آی پی الف و من و ب رو میبینه که روی یه اکانت لاگ این میشه؛ و میگه از این آی پی قبلا اتک لانچ شده و نمیشه لانچ کرد.
درسته که الف فقط یک بار لاگ این کرده اما آی پی مشترک اون یعنی دوال اکانت رو هر دو اکانت همیشه لاگ این داره.
امیدوارم متوجه موضوع شده باشید؛ شاید شما با هم آی پی مشترک به صورت مستقیم نداشته باشید اما به صورت غیر مستقیم و به واسطه نفر سومی که هر روز روی اکانت های شما لاگ این میکنه آی پی دارید.
پس در نتیجه هیچ دخالتی از جانب مولتی هانتر و یا مدیران دیگه توی بازی نمیشه و برای مدیران فرقی نمیکنه که کی برنده بشه.
ممنونم شایان جان بابت توضیحاتت
باید خدمتتون عرض کنم که بنده چند تا سرور بازی کردم توی همین سایت و هیچ وقت با این مشکلات روبرو نشده بودم.
مثلاً تو سرور j1 بنده شخصاً روی 41 اکانت از SE آی پی مستقیم داشتم یعنی با رمز اصلی همچنین 1 اکانت از ne و 2 تا از sw و 3 تا از nw که یکیشون اکانت خودت بود. ولی هیچ مشکلی نداشتم.
حالا یه مقایسه کنیم:
بنده تو سرور j1 از همون اول روی اکانت شما به صورت جانشینی لاگین داشتم و به دفعات در مواقع اجرای پلن و لانچ با رمز اصلی روی اکانت لاگین میکردم اونم با ip اصلی خودم و به گواه خودت هیچ مشکلی هم پیش نیومد. ولی تو سرور فینال اکانت shapoli که از روز اول دست ما بود و برای خودش ip منحصر و پلیر مختص به خودش داشت (یعنی شرایطی کاملاً مشابه به اکانت شما) رو باز هم بنده با جانشینی لاگین داشتم تا روزی که همرش رو لانچ کردم و بلافاصله اکانت از طرف مولتی هانتر با جریمه پانیش 10 درصد روبرو شد.
حالا تمام این توضیحات رو دادم تا بگم که از نظر ما هم قوانین تغییری نداشته بلکه مجری قانون تغییر کرده(ویرایش توسط مدیریت)
یه نکته مهم:
قبلاً هم عرض کرده بودم که سرور برای تیم SE تموم شدست ولی فکر نکنید تموم شدن یعنی رفتن.
بابت مماشات هم باید بگم که ما تا به امروز توی این زمینه چیزی ندیدیم و نکته آخر اینکه قانونی که علی 2113 رو مسدود میکنه باید مشکل روی توی خودش پیدا کنه .
ارادتمند
مصطفی bi nam
راستی داشتم نگه میدارم همه بچه های ما اکانتشون بنه و کسی نیست بیاد پست منو لایک کنه ،اگه چند نفری زحمت لایک رو بکشن خوشحال میشیم. ایشالا تو پستاتون جبران میکنم.
- - - Updated - - -
خواهش میکنم پست بنده رو ویرایش نکنید چون مضمون صحبت هام کاملاً تغییر پیدا کرده .
اگه مشکلی وجود داره پست رو حذف کنید
ویرایش توسط The UnderTaker : 10-21-2016 در ساعت 11:37 AM
دلیل: بی ارتباط با موضوع
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 12 تشکر, 12 پسندیدن, 0 نپسندیدن
mohsen.2pac,
SajjaD MaRiLyN,
ztumrus,
GREEN,
MaHaN SaMuRaI,