نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

درود به همه کاربران گرامی

فکر میکنم بیشتر کاربران بنده رو بشناسن و برا اون تعداد کمی که نمیشناسن بنده شایان هستم

این تاپیک به شدت توهین آمیز و دور از شان تک تک پلیرهای این بازی هست.

هر پلنی که میرید دو طرف به هم فحش میدید اصلا فرقی نداره کی کیو زده مهم اینه که فحش بدیم و کم نیاریم یادتون رفته این فقط یه بازیه.

من آرزو به دلم موند یکی پلن بره طرف مقابل بهش تبریک بگه.

دو تا نکته رو توضیح میدم برای روشن شدن افکار عمومی

1)مشکل آی پی:

خودم رو مثال میزنم که واضح باشه براتون.

بر فرض مثال من با رمز جانشینی روی اکانت الف و ب و ج میام؛ الان اکانت الف و ب و ج هیچ آی پی مشترکی با هم ندارند.

اما هر 3اکانت با یک ای پی یعنی آی پی من 100% اشتراک دارند.

تا اینجا متوجه شدید؟

حالا قرار میشه پلن اجرا بشه؛ پلیر اکانت الف و یه کاربر دیگه کلا خارج از این 3اکانت مثلا نت خوبی دارن و لانچ قرار میشه انجام بدن.

الف با من آی پی داره من هم با ب آی پی دارم و هم با ج ؛ حالا پلیر اکانت الف لاگ این میکنه با رمز (چون میخواد حمله عادی بزنه) روی ب! چه اتفاقی میافته ؟

سیستم به صورت خودکار آی پی الف و من و ب رو میبینه که روی یه اکانت لاگ این میشه؛ و میگه از این آی پی قبلا اتک لانچ شده و نمیشه لانچ کرد.

درسته که الف فقط یک بار لاگ این کرده اما آی پی مشترک اون یعنی دوال اکانت رو هر دو اکانت همیشه لاگ این داره.

امیدوارم متوجه موضوع شده باشید؛ شاید شما با هم آی پی مشترک به صورت مستقیم نداشته باشید اما به صورت غیر مستقیم و به واسطه نفر سومی که هر روز روی اکانت های شما لاگ این میکنه آی پی دارید.

پس در نتیجه هیچ دخالتی از جانب مولتی هانتر و یا مدیران دیگه توی بازی نمیشه و برای مدیران فرقی نمیکنه که کی برنده بشه.

نکته2) در مورد اداره کردن انجمن و تیم مدیریتی اون.

مدیران انجمن هیچ نوع جانبداری از کسی نمیکنن؛ اگر میبینید پستی توهین آمیز منتشر میشه و پاک میشه و کاربر خاطی بن نمیشه یا مدت بن شدن نسبت به مدت بن شدن شما در شرایط مشابه کمتره؛ دلیل بر جانبداری مدیران نیست.

سیستم مدیریتی بر مبنای امتیاز منفی به هر کاربر به صورت اتوماتیک اداره میشه و بعضی کاربران از قبل امتیاز منفی دارند و گاهی با یک پست اسپم ساده به خاطر امتیازات منفی از قبل داره 3روز بن میشه . توی دو تا عکس زیر نحوه امتیاز دهی و میزان توقیف اکانت ها بر اساس امتیاز منفی و مدت زمان اون رو به نمایش میذارم.

همونطور که میبینید هر تخلفی یه امتیاز منفی داره و یه بازه زمانی که توی سابقه کاربر میمونه و اگر یک جرم دیگه مرتکب بشه توی اون بازه امتیاز منفی به اون امتیاز قبلی اضافه میشه

حالا در پایین میزان و مدت محرومیت امتیاز منفی رو میبینیم

در بخش یک نشون میده که هر امتیاز منفی چند روز توقیف میکنه و چقدر طول میکشه تا رفع بشه اون امتیاز منفی.

اگه شما یه بار اسپم کنید 5 امتیاز منفی میگیرید ولی توقیف نمیشید ولی اگه توی 30 روز آینده یک اسپم دیگه انجام ببندید مجموع امتیاز منفیتون میشه 10 پس یک روز توقیف میشه اکانتتون حالا اگه یه نفر بن نمیشه و شما بن میشی بابت یک اسپم دلیلش همینه.

یا اگه شما به خاطر بی احترامی به کاربران 10 امتیاز منفی بگیرید 1روز توقیف میشید و اگه توی یک ماه بعدش مثلا فحاشی رکیک انجام بدید 30 امتیاز منفی میگیرید که با 10 امتیاز قبلی جمع میشه و اتومات 4روز بن میشید و الی آخر؛ پس از اونجایی که شما از میزان امتیاز منفی کاربران دیگه اطلاع ندارید ؛ نمیتونید اظهار نظر درباره مدت توقیف کاربران دیگه داشته باشید.

در قسمت شماره 2، گاهی ما فقط به یک کاربر تذکر میدیم که امتیاز منفی ثبت نمیشه؛ اما اگه یه کاربر 3بار تذکر بگیره اتومات توقیف میشه 1 روز.

امیدوارم کامل توجیه شده باشید؛ برای مدیریت فرقی نمیکنه که کاربر برای کدوم ساید هست و همه اعمال قانون میشن با عرض پوزش از مصطفی عزیز یه نمونه عکس تخلفات ایشون رو میذارم چون میدونم ایشون از من ناراحت نمیشه

همونطور که میبینید ایشون 3 صفحه تخلف براشون ثبت شده وتوسط خود من اکانتش توقیف شده؛ و الان هم بعد از آخرین رفع توقیفش 10 امتیاز منفی فعال داریعنی کافیه فقط یه پست اسپم بذاره تا توقیف بشه

اگر دقت کنید از پایین دومی که من توقیفش کردم از طریق مشخصات کاربریش بوده ؛ مدیر دیگری پست ایشون رو دیده و پاک کرده و فقط تذکر داده ولی من شب که کارهای مدیران بخش رو چک کردم ؛ صلاح دونستم که به جای تذکر تخلف براشون ثبت بشه بابت تکرار و اصرار بر تخلف مشابه و دخالت در مدیریت در پست های قبلیشون وچون اصل پست پاک شده بوده از طریق پروفایلشون اکانت رو توقیف کردم.

یا کاربر لوسیفر فکر میکنم به مدت 3روز اکانتش توسط من توقیف شده به خاطر دخالت در مدیریت.

تا امروز با همه به مماشات برخورد شده و اکثرا تذکر دریافت کردن نه تخلف.

پس از این به بعد با هیچ گونه پستی که مدیریت بازی یا مدیریت انجمن رو زیر سوال ببره با مماشات برخورد نخواهد شد.

سربلـند؛پیـروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: از ادمین انجمن بابت این که با معرفی خودم این پست رو گذاشتم پوزش میخوام.
    ویرایش توسط The UnderTaker : 10-21-2016 در ساعت 12:28 AM
    لطفا ثبت نام کنید. نوشته اصلی توسط نیکی فیروز کوهی
    تاریک باد
    خانه ی مردی که
    نمی جنگد
    برای زنی که دوستش دارد
    با آگاهی از لطفا ثبت نام کنید. ما را بیکار کنید!

2. نپسندیدن behdad نپسندید