-
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
گل پسر سرور 6 راند دوم رو بهت تمام لیدرا و شوراشو گفتم ورژن 3.6 بود ، اتفاقا واندر هم تو سایدی که جدیدا شدی پلیرش و داری یجور داستان میبافی در موردش انگار اصن این ساید نبوده و شما چکش احداثشو زدی 100 کرد ، خود نگار هم 100 کرد اتفاقا ! درسته منم از هفته 11 نبودم تو سرور به عنوان بازیکن ولی بودم در کنار اساتید به عنوان بخش های دیگه و با مهدی بودیم
، اینم یه عکس یادگاری از اون سرور ، عکس میتینگاشون هم دوباره داشتم میدیدم ، ممد سناتور اینا بودن تو عکسا هر چیدیدم بچه محلاتون رو پیدا نکردم تو عکسا :دی
katibe.jpg
دقیقا این تاپیک ، تاپیک اعلام آمادگی هس ، شما و اون 2 نفری که اومدن زیرت لایک کردن ، اگه دوس داشتن یه جور این سری دربرن که دیگه روشون نشه واقعا بازی کنن به مام بگن ( هر چند که میرن و یکی به خونواده ش قول میده بازی نکنه ، یکی نتش قطع میشه ، یکی ترانسفر میشه ، یکی بن Ip میشه ، یکی برق شهرش 72 ساعت میره ، یکی هم که پلنگ بوده ما رو زده مام میخوایم اعاده حیثیت ( املای درستش اینه عزیز دلم :دی ) کنیم نمیذاره ، خلاصه همه اسطوره ها ، لیدرا ، شاخا ، رکورد زنا ، لینک اتک بقیه بذارا ، توهماتیای کاذب و ... ولی در نهایت از یه سرور دیگه مثه قارچ درمیان :دی ) ! شمام که از همه ور رونده شدی ! تو فینال چند تا از پستاتون رو خوندم دیدم زیادی واسه بعضی از عزیزان گنده میاین ! دیدم به من ربطی نداره پست نذاشتم ، ولی قرار نبود دیگه ادامه بدی به این همه آدم بکشونی ، احساس کردم مزه ش به دندونتون شیرینی کرده ، گفتم بگم که یه وقت فکر نکنین خبریه دوست عزیزم :دی اینجا هم که دیدم یهو شدین لرزه بر تنین انداز که با چند تا سوال همه چی معلوم شد
پ.ن : پست سعید Whitebird واقعا خوب بود

یه پستی که خنده رو رو لبای من یه نفر آورد لااقل :دی گفتم تقدیر ویژه کنم ! ازون پستا بود که دیوار میزد دوست رکورد دارمون ، آورین سعید جان ، دیدم

))
پ.ن : آقایون عزیزی که میخوان تو m1 بازی کنن و من با اسپمم نمیذارم تاپیکشون شکل بگیره :| آیا اسپم های من شیرین نیس :| !؟ چرا منو دوس ندارین :| !؟ درسته من قدیما اخلاقم یه کم بد بود ولی شخصیت دوس داشتنی ای داشتم

!!!
باتشکر
هلاک روزنامه نویسیتم ارش :-*
اسپم منظورم دوستانی بود که خودکار ندارن و اعلام میکنن!!! قصد جسارت نداشتم عشقم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن