نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود

حوصله بحث های خاله زنکی ندارم تیتر وار میگم و میرم وهیچ پستی در این زمینه رو جواب نخواهم داد.

جهت اطلاع دوستان این 2پست رو مطالعه کنید لطفا سرور 6 راند نمیدونم چند! پست 1 و پست2

اینجا سروش و ناصر عزیز لیدر بودن من هم کمک میکردم بهشون
نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
نه عزیزم ! سرور 6 راند 2 حتی یه نفرم درست نگفتی NE : دست ممد F6Q حاجی mantanha حسین و مسعود Xman ولقمان و عارف خودمون King of persia بود ! SE دست نعیم و نگار از اکانت N J بود ! SW دست lord hadi و amir rdy بود و NW هم تا هفته 11 دست Ploto ( اکانت خودم ) و از هفته 11 دست نیما Shadow بود مکه با خواهرش بازی میکرد عارف که الان هس ، حسین ایکس من هم هست ، خواستی نعیم نگارم هستن لطفا گنده بیخودی نیایم جلوی کسی وقتی نبودیم سرور 3 راند 2 نبودم که فک کنم بچه ها weedmaster بودن ! سرور 3 راند 1 هم یه بار گفتم اکانت mhamohi بودم که اکانتی به اسم Little john یادم نمیاد ، البته این املای درستش هس که نمیدونم بوده این اسم یا نه ، دقیقا چی کار کردی با اکانتت !؟ چون من که گفتم واندر 100 شد روش شمام بگو من یادم بیاد نهایتا اگه بگی دفساز بوده قبول میکنم البته پس تنها چیزی که فعلا میتونی بگی سرور 3 راند دوم هس چون پلیر سرور 8 هم زیاده اینجا ( راند 1 خودم بودم با بچه ها که یه سری تا دیروز انبار میخواستن امروز یادشون نمیاد ما رو =))) ) اصن چیز مهمی نیس ! درست بیایم بگیم ما الان بازیکن خوبی شدیم و 1000سال پلیر نبودیم ! وقتی پلیر نبودیم هم حق نداریم یه ساید رو که 10 سال پلیرای مختلف توش بازی کردن مسخره کنیم حتی اگه غول مرحله آخر ترا هم بودیم حق تمسخر نداشتیم فروم یه سرور دیگه رو هم به حاشیه نبریم :دی
راستی تا یادم نرفته ، سرور 4 کام که بازی میکردی شما زبونش و اسم پلیراش همه به این صورت بود دقیقا !؟ ما کام بازی میکردیم یه زبون دیگه بودا :دی ( البته این جهت شوخی بود وگرنه اکانت 2 دهی 4تا تو یه سرور باشه و بخوای دیگه اون تایم سرور کسی رو سوژه کنی ارزش پستت میاد پایین :دی ) این عکسی که از پاپتون گذاشتین رکورد پاپ هم جا بجا نمود آیا !؟

پ.ن : این سرور 10 چه داستانی شده ف از قضا ما هم یه جا دیدیم 2تا عکس مونده ))) عزیزانی که این سرور میخوان بازی کنن الام آمادگی کنن !!!

Top Raid.jpg

با تشکر
دوست عزیزم اون دوتا پست شایان رو بخون سرور 6 راند دوم هست نمیدونم میدونی یا خودتو زدی به ندونستن و فان
اول صبحی قش کردیم

گرفتاری شدیم از دست شماها حمید سرور 8 بچه محلمونه رو اون اکانت کمال هم بود
ممد زرتشت کسری امیر

میگم که گارنام رو ادد کن از زمان رایدکال و یاهو مسنجر و چت کردنامون هم عکس بزارم برات دیگه خببببببببب عجبااااااا

اینجا برای اعلام امادگی هست دیگه پستی گزاشته نمیشه

یه سریارو ما صدا میکنیم .... حالا شما بگو خوب اصن شما برزیل ... زورو... توی یه وادی دنیای دیگس

پلیر های دژکوب دو نوع معلم و راهنما دارن: آموزگار و پلیرهای جنوب شرق
هرچقد با شیرینی از اولی نیاموزی دومی با تلخی به تو می آموزد

خوش گذشت
یاحق