-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
حوصله بحث های خاله زنکی ندارم تیتر وار میگم و میرم وهیچ پستی در این زمینه رو جواب نخواهم داد.
جهت اطلاع دوستان این 2پست رو مطالعه کنید لطفا سرور 6 راند نمیدونم چند!
پست 1 و
پست2
اینجا سروش و ناصر عزیز لیدر بودن من هم کمک میکردم بهشون

نوشته اصلی توسط
Arash :D
دوست عزیزم اون دوتا پست شایان رو بخون سرور 6 راند دوم هست نمیدونم میدونی یا خودتو زدی به ندونستن و فان
اول صبحی قش کردیم
گرفتاری شدیم از دست شماها حمید سرور 8 بچه محلمونه رو اون اکانت کمال هم بود
ممد زرتشت کسری امیر
میگم که گارنام رو ادد کن از زمان رایدکال و یاهو مسنجر و چت کردنامون هم عکس بزارم برات دیگه خببببببببب عجبااااااا
اینجا برای اعلام امادگی هست دیگه پستی گزاشته نمیشه
یه سریارو ما صدا میکنیم .... حالا شما بگو خوب اصن شما برزیل ... زورو... توی یه وادی دنیای دیگس
پلیر های دژکوب دو نوع معلم و راهنما دارن: آموزگار و پلیرهای جنوب شرق
هرچقد با شیرینی از اولی نیاموزی دومی با تلخی به تو می آموزد
خوش گذشت
یاحق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام و عرض ادب
آقا اینجا روم اعلام امادگی هست!!! خوب وقتی میپرسن کی خودکار داره اونی که داره میگه من دارم... وقتی خودکار نداری تو جمع بلند میشی میگی من خودکار ندارم!!! تازگی مد شده (جنوب شرق خصوصا) یا خودکار ندارن یا دارن تو ی سرور دیگه بازی میکنن میان اعلام میکنن که ما خودکار نداریم!!! خوب بچسب به همو سرورت دیگه!! چ وضعیه عاخه:|
منم خودکار ندارم :دی
سعید زیتون من چی شد؟؟؟
اقا لطفا اسپم نکنین!!! هر کی خودکار داره فقط بگه ....
با تشکر
-
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sw team
سلام و عرض ادب
آقا اینجا روم اعلام امادگی هست!!! خوب وقتی میپرسن کی خودکار داره اونی که داره میگه من دارم... وقتی خودکار نداری تو جمع بلند میشی میگی من خودکار ندارم!!! تازگی مد شده (جنوب شرق خصوصا) یا خودکار ندارن یا دارن تو ی سرور دیگه بازی میکنن میان اعلام میکنن که ما خودکار نداریم!!! خوب بچسب به همو سرورت دیگه!! چ وضعیه عاخه:|
منم خودکار ندارم :دی
سعید زیتون من چی شد؟؟؟
اقا لطفا اسپم نکنین!!! هر کی خودکار داره فقط بگه ....
با تشکر
والا بخدا :دی طرف کل پلیر های دژکوب یا بچه محلشون هستن یا سر کوچشون کافی نت دارن ،بعضیاشونم تا روزی دوبار نبینه و نبوسه اصن خوابش نمیبره :دی
پ ن 1 : احیانا اسم محلتون دژکوب آباد سفلی نیس؟ یا .... :دی
پ ن 2 : یکی دیگه همر کشیده یکی دیگه زده واندر بعد یه نفر دیگه میاد لینکش میزاره :دی خیلی جالبه اتفاقا منم همینجورم این همر رو توی کام با
dr locastro vein surgery و steven johnson author با هم کشیدیم خیلیم حال داد :دی
ثثثثث.JPG
پ ن 3 : زیتونا 1 ماه طول میشکه کامل جا بیوفته عجله نکن پسرم برو ته صف :دی
پ ن 4 : نمیخوای بازی کنی خوب این کارا چیه خودکار نداری با مداد بیا :دی البته دوس داری بازی کنیا ولی جربزه میخواد جلو ما بازی کردن کار هرکس نیس باید تلمبه خورش ردیف باشه :دی
ویرایش توسط WhiteBird : 10-07-2016 در ساعت 02:44 PM
-
-
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
گل پسر سرور 6 راند دوم رو بهت تمام لیدرا و شوراشو گفتم ورژن 3.6 بود ، اتفاقا واندر هم تو سایدی که جدیدا شدی پلیرش و داری یجور داستان میبافی در موردش انگار اصن این ساید نبوده و شما چکش احداثشو زدی 100 کرد ، خود نگار هم 100 کرد اتفاقا ! درسته منم از هفته 11 نبودم تو سرور به عنوان بازیکن ولی بودم در کنار اساتید به عنوان بخش های دیگه و با مهدی بودیم
، اینم یه عکس یادگاری از اون سرور ، عکس میتینگاشون هم دوباره داشتم میدیدم ، ممد سناتور اینا بودن تو عکسا هر چیدیدم بچه محلاتون رو پیدا نکردم تو عکسا :دی
katibe.jpg
دقیقا این تاپیک ، تاپیک اعلام آمادگی هس ، شما و اون 2 نفری که اومدن زیرت لایک کردن ، اگه دوس داشتن یه جور این سری دربرن که دیگه روشون نشه واقعا بازی کنن به مام بگن ( هر چند که میرن و یکی به خونواده ش قول میده بازی نکنه ، یکی نتش قطع میشه ، یکی ترانسفر میشه ، یکی بن Ip میشه ، یکی برق شهرش 72 ساعت میره ، یکی هم که پلنگ بوده ما رو زده مام میخوایم اعاده حیثیت ( املای درستش اینه عزیز دلم :دی ) کنیم نمیذاره ، خلاصه همه اسطوره ها ، لیدرا ، شاخا ، رکورد زنا ، لینک اتک بقیه بذارا ، توهماتیای کاذب و ... ولی در نهایت از یه سرور دیگه مثه قارچ درمیان :دی ) ! شمام که از همه ور رونده شدی ! تو فینال چند تا از پستاتون رو خوندم دیدم زیادی واسه بعضی از عزیزان گنده میاین ! دیدم به من ربطی نداره پست نذاشتم ، ولی قرار نبود دیگه ادامه بدی به این همه آدم بکشونی ، احساس کردم مزه ش به دندونتون شیرینی کرده ، گفتم بگم که یه وقت فکر نکنین خبریه دوست عزیزم :دی اینجا هم که دیدم یهو شدین لرزه بر تنین انداز که با چند تا سوال همه چی معلوم شد
پ.ن : پست سعید Whitebird واقعا خوب بود

یه پستی که خنده رو رو لبای من یه نفر آورد لااقل :دی گفتم تقدیر ویژه کنم ! ازون پستا بود که دیوار میزد دوست رکورد دارمون ، آورین سعید جان ، دیدم

))
پ.ن : آقایون عزیزی که میخوان تو m1 بازی کنن و من با اسپمم نمیذارم تاپیکشون شکل بگیره :| آیا اسپم های من شیرین نیس :| !؟ چرا منو دوس ندارین :| !؟ درسته من قدیما اخلاقم یه کم بد بود ولی شخصیت دوس داشتنی ای داشتم

!!!
باتشکر
هلاک روزنامه نویسیتم ارش :-*
اسپم منظورم دوستانی بود که خودکار ندارن و اعلام میکنن!!! قصد جسارت نداشتم عشقم
-