نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: اعلام آماده گی برای سرور جدید

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

تاریخ ناطق دژکوب زندست! مغلطه نکنیم!

درود

حوصله بحث های خاله زنکی ندارم تیتر وار میگم و میرم وهیچ پستی در این زمینه رو جواب نخواهم داد.

جهت اطلاع دوستان این 2پست رو مطالعه کنید لطفا سرور 6 راند نمیدونم چند! پست 1 و پست2

اینجا سروش و ناصر عزیز لیدر بودن من هم کمک میکردم بهشون

اما در مورد سرور 10

خوب من حضور داشتم طبق معمول هم از هفته 8 به بعد تازه ثبت نام کردم اما کل تقسیمات و منطقه بندیهای جنوب شرق راسا توسط من و محسن انجام شد قدرتمندترین ساید جنوب شرق اما حضور یک مهره ضعیف النفس به نام ماکان به عنوان لیدر جنوب شرق تمام معادلات رو به نفع جنوب غرب برگردوند.

همه چیز هم از این نامه شروع شد

و بعدش جنوب شرق توسط ماکان 3 تیکه شد و اکانت شانگفی جهت حفظ انسجام جنوب شرق از اتحاد ها خارج شد و به تنهایی تا زمان واندرها بازی کرد در نهایت از طرف هر 4ساید اتک اومد رومون و فیدرامون رو زدن ما هم حذف کردیم و چسبیدیم به سرور 6 که بالا خوندین.

جنوب غرب اون سرور صرفا با فریبکاری لیدراش ماکان رو کشید سمت خودش علی رغم تمام تلاش هایی که من و امیر (خدا بیامرز) کردیم برای متا با شمال شرق و تمام صحبت هایی که با سهیل هانیبال کردیم کاکان رفت جنوب غرب متا کرد ودر نهایت جنوب غرب به بهانه این که محمد رضا یکی از اعضای شورای لیدری به شمال غرب دفاع داده بدون اعلام متا رو شکوند و با کمک شمال شرق جنوب شرق رو زد به نامردی یعنی ساید متاش رو زد.

( اسنادش موجوده ولی بد آپلود میشه واسه همین 2بار پست گذاشتم پاک کردم؛ اینجا جای عکس و مستندات هست)

در نهایت سروری که واندر بدون یه بار خوردن اون هم توی آی آر ! 100 بشه معلومه توش چه خبر بوده!

اینم آخر و عاقبت ماکان که مرتاض منحصر رو به همراه همرش تقدیم شمال شرق کرد و مرتاض با تک هیرو از شمال شرق تراسفر شد جنوب غرب.

فاصله بین اتک ها کاملا گویای همه چیز هست کاملا میشد اینسرت کرد وسطش! اما دریغ!

و اما در مورد ناصر زارازورا باید عرض کنم ایشون هم همون سرور 6موصوف متای ما بودن و تمام دفاع واندرشون رو بنده تامین میکردم در تهایت سطح 99

واندر بنده رو زدن به این امید که خودشون 100 کنن که خوب رفتیم برا چیف واندرشون که یه اشتباه لانچر که اقامتگاه رو نزده بود واندرشون رو سطح 98 کلین شد و 3تا همر سالم برگشت ولی خوب چیف نشد و جنوب شرق در نبرد 3به1 برنده شد.

برام جالبه دوستان جنوب غرب اصولا توی سرورایی که خوردن نبودن تا وقتی بودن نخوردن؛ نرمال یک ساله باید تا تهش بمونی
    اکانتو ول کنی بری نمیتونی بگی نبودم خوردم! من فکر میکنم بودی و خوردی ولی روت نمیشه ! میگی من نبودم خوردم یعنی اکانتت زده شد توسط جنوب شرق نبودی

سربلـند؛پیـروز ودنباله دار باشید

پی نوشت: هر کاری میکنم عکس نامه ها درست آپلود نمیشه حالشم ندارم حجمشون رو کم کنم واسه همین نذاشتم خواستین بعدا میذارم. محتویات نامه ها که مربوط سرور10 بود این بود که ماکان جان تمام زحمات ما رو بر باد دادن بدون هماهنگی سایر لیدر ها رفتن با جننوب غرب متا کردن؛ تهش جنوب غرب طبق معمول پیچید و در نهایت جنوب غرب برد!
    ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 10-07-2016 در ساعت 12:00 AM
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

2. تشکر lucifer, WolFlanD, St0rm, l0l:D, purya تشکر نمود
    پسندیدن lucifer, WolFlanD, St0rm, l0l:D, purya پسندید