امر سلام و خسته نباشید خدمت سرورانم
ی خوش امد میگم به امیر حاج رضایی دژکوب و مورخ دژکوب شایان شانگفی .
پیرو صحبت های شایان که بطور کامل و شفاف صحبت کرد باید بگم که در مورد بودن یا نبودن گزینه روی میز اینه که من اگه بتونم با هر سایدی یا خودت آقا عطا متایی ببندم که پوین مثبت بگیرم به نفع سایدم چرا نبندم ؟ لازمه این موضوع اینه که صحبت کنیم چه با شما چه با سایدای دیگه ؟
داستان نگارش و انشا غلط هم نقل این جمله اس، که ترجیح با کفش هایم در خیابان به خدا فکر کنم تا در مسجد به نماز ایستاده باشم و فکر کفش هایم . منم ترجیح میدم نگارشم غلط باشه و بار فنی داشته باشه تا انشاش درست و بار فنی نداشته باشه و با اینو اون کل کل و چرندیات بار اینو اون کنم. ای کاش شما رویه پست گذاشتنتون رو عوض میکردید . و ی داستان دیگه در مورد این موضوع که لیدر کل انتخاب نکردیم . روزی پدر و پسری به همراه الاغشون به سفر رفتند پدر سوار و پسر پیاده ، مردم گفتند نگاه کن پدر دلش به حال فرزندش نمیسوزد ، پسر سوار و پدر پیاده شد باز مردم گفتند پسر دلش به حال پدر نمیسوزد ، هر دو*پیاده شدند باز مردم گفتند عقل ندارند الاغ را سوار نمیشوند و پیاده میروند . هر دو سوار شدند گفتند اینها عقل ندارند با داشتن الاغ پیاده میروند . تصمیم گرفتند هردو پیاده شوند و الاغ را بر دوش بگیرند . حالا ما هر کاری کنیم شما ساز ناکوک خودتو کوک میکنی پس بهتره ما توجهی نکنیم . اما واسه اینکه احترام برات قایلم همین جا اعلام میکنم مهدی لوسیفر تاپ لیدر اس ای هست بشرطی که شما قول بدی دیگه غر جدید نزنی ، اوکی؟
در مورد اینکه پلیر های با تجربه داره اس ای که جلو بروز مشکلات رو*میگیرن . بله درسته اختلاف نظر اگه وجود نداشته باشه باید شک کرد اما این اختلاف نظر سکان اس ای رو به اندازه یه اپسیلون از هدفش که پیروزی هست کج نخواهد کرد . جالب اینجاست که شایان بچه محل ماست روزی دو بار همو نبینیم خوابمون نمیبره اونوقت از کجا متوجه شدی که اطلاعات غلط بهشون رسیده ؟
یا حق