-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام به همه دوستان و دشمنان و لانچران و پلنر ها

)
تبریک میگم اول به ساید شمال شرق

2 عدد سوال داشتم که دومی به اولی مربوطه

1 - پلنر کی بوده و آیا لانچر هم خودش بوده ؟
2 - چرا توی هر موج 500 کاتا گزاشتن ؟ این سرور نرمال مگه نیست ؟! مگه با 200 دونه تخریب 100% اتفاق نمییافت . اصلا جهنم ضرر با 300 تا .
بعدش هم چرا فکر کردین همر اول رد میشه که بعدش موج کاتا گزاشتین و اونهمه کاتا رو پرپر کردین ؟
اینهمه همر . یه رمر نداشتین یعنی ؟
درکل تعداد کاتا ها و رم ها در تمام اتک ها خیلی جالب بود .
اتفاقه دیگه میافته . گاهی میری تو دیوار و می پاچی

)
پ ن : متای ساید شمال با بقیه ساید ها اینقدر مهمه که بیخیال همه چی شدین و درباره متا صحبت میکنین ؟
پ ن : به جنوب شرق از دست دادن تنها گزینه روی میز برای متا رو تسلیت میگم به خصوص به مهدی عزیز
پ ن : سپهر مگه توی تلگرام قرار نشد مدال دف رو من بگیرم ؟ دیگه حق نداری 1 دونه هم دف کنی

)
سلام خدمت سروران عزیزم .
این دوستمون رسپکت دوست عزیز یه کوچولو شبیه به معنی اکانت فرومتون صحبت کنید بد نیست . تخریب شخصیت دیگران وقتی در موضع قدرت هستی کار درستی نیست . پس لطفا همه مون اینو رعایت کنیم . در مورد این دوستمون هم بگم که اس ای هرگز به سایدی مطلقا بصورت متا فوکوس نکرده و نخواهد کرد نه اس دبلیو و نه اندبلیو و نه ان ای . پس گزینه ای از اول روی میز نداشتیم که بخوایم بگیم این نشد چکار کنیم . در مورد تسلیتتون باید بگم که تسلیت شما رو میپذیریم و ذلت شما رو بهتون تبریک میگیم( زدی ضربتی ضربتی نوش کن)
چرا چون اگر ضعیفیم باید قوی شیم اگر قوی هستید ما باید قویتر باشیم . ما اومدیم که ببریم چه با متا چه بی متا اگه زورمون چربید مبارکمون باشه اگه زورتون چربید مبارکتون باشه. اینکه دنبال ساید قویتر بری و متا کنی و بیای از این متات خوشحال باشی و تسلیت بگی به رقیبت یعنی تو خودم ندیده بودم که باهات تنها در بیفتم دنبال یه شریک برا مقابله بودم . بگذریم. اس دبلیو همر داشته باشه نداشته باشه دف داشته باشه نداشته باشه پلنر داشته باشه نداشته باشه اومدن که بازی کنن ببرن نبردن لذت ببرن . حالا ما هم هنوز صحبتی بصورت رسمی انجام ندادیم . اما میدونم که ادمی که فک کنه غالبه و رقیبشو مغلوب فرض کنه بد ضربه میخوره . ضعیف اونیه که بدنبال متایه قویتر و اوج ذلت هم اینه که مسرور از این متا باشه و ساید رقیب رو مغلوب فرض کنه. در مورد پلن اجرا شده توسط اس دبلیو خواهشا بهم احترام بذارید که مجبور نشیم یکی شما بگی یکی من .و ادامه پیدا کنه و حرمت ها شکسته . قبلنا پلنر میومد یه پست میزاشت.مدافع هم یکی . اگر کل کلی بود با پلن رفتن بود و هیچ صحبتی حول محور چرا اینجور چرا اونجور نبود . باید تو شرایطش باشید تا بدونید چرا اینجور شده . به ان تی هم نلریک بابت دفاع زیباشون.
اگر جسارتی شد من عذر میخوام از کلیه فروم نشینان عزیز
یا حق
- - - Updated - - -
ویرایش توسط St0rm : 09-09-2016 در ساعت 08:48 PM
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن