نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    سلام
    از اونجایی که دوستان لینک نمیزارن این یکی رو من میزارم و بعدش میخوام داستان تعریف کنم واستون
    banner1.jpg
    به فاصله 2 ثانیه بعد از این اتک از اکانت lol یه اتک میاد و کتیبه رو میبره .
    در کل 80 کی دف میتونست هر دو اتک رو دیوار کنه که البته دف نبود و کسی خبر دار نشده بود از اتک روی جنگ بزرگ

حالا بریم سر داستان . امروز بعد 5 تا نامه نگاری با پلیر اکانت Baner ، ایشون گفتن که از اکانت shapoli نامه داشتن با این متن :
    " سلام دادا
    من با اجازت کتیبه رو بردرم ی دور شارژ کنم بیارم
    با مانی جون هماهنگه "

در توضیح باید بگم مقصر بازیکن ساده خودمون بوده که باور کرده . اما مشکل اینجاست که به من هم اینجوری نامه داده شده :
    نابودگر xx.jpg

شبی که shapoli و lol و the-king روی من اتک گزاشتن ، این دوست عزیز زرنگ به من نامه میده که چه خوبه تو هم مشهدی هستی و داستان میگه ) . فقط شانس بدش همونشب نت مشهد کلا قطع بود و با نت گوشی آنلاین بودم . میگم نتت چطوره . میگه کرمانم )

نوع درخواستش هم خیلی جالب ناک بود : پسورد و ایمیل رو واسه چی باید بدم ؟ نهایت جانشینی بسه دیگه . طرف آش رو با جاش میخواست ببره ))
    ما کلی دور همی خندیدیم به فاز این بنده خدای خود زرنگ پندار . غافل از اینکه یه ساده هم پیدا میشه که حرف های اینجوری رو باور کنه )

در کل دوستان این کارا خوب نیست .
    اما پلن خوب و قشنگی بود . روی همه فیک اومده بودین و مرتب بود . خسته نباشید

- - - Updated - - -

راستی این بابا 1977 کیه دیگه ؟
    شمال غرب بزرگتر نداره ؟
    قدیما تا لیدر ساید اجازه نمیداد ، کسی نمیومد تو فروم از یه ساید دیگه حرف بزنه و نظر بده
    افشین جان این نامه ای که برای شما اومده رو در جریانش نیستم ولی نامه شاپولی فقط یه شوخی بوده با پلیر اکانت و البته این نامه بعد از برداشتن کتیبه به اکانت baner داده شده که میتونین تایمش رو چک کنین.
    ولی اگه یه حداقل شعوری برای ما قائل باشی میدونی که ما با این نوع نامه نگاری که شما داری به ما نسبت میدی خودمون رو مضحکه خاص و عام نمیکنیم.
    راجع به این بنده خدایی هم که در موردش پرسیدی باید بگم که اینارو ول کن . شما ازشون اسم ببری الکی گنده میشن.فکر کنم کمتر کسی حتی وقت بزاره پست های این بنده خدارو بخونه.
    ویرایش توسط mostafa-bi nam : 09-29-2016 در ساعت 12:04 PM
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

2. تشکر M3nTaL, titan2, BlackSword, lucifer, purya, ali 2113 تشکر نمود