-

نوشته اصلی توسط
bide-vahshi
پست میثم و مهدی و شما همه یک حس نا امیدی از آخر بازی توش هست و مسئله آخرین سرورتون بودن و مهم نبودن برد و باخت همه با بحث های اولیه شما تضاد کامل داره و ادعل ها تفاوت کرده
من هم از ابتدا گفتم که انشالله برد با سایدی باشه که لیاقتش رو داره و حالا هر سایدی که میخواد باشه
ما قبل از شروع سرور فکر نمیکردیم که برنده سرور باشیم و واسه بردن پا تو این سرور نزاشتیم چون تیممون خیلی کوچیکتر از اونی بود که بتونیم تو سروری مثل فینال برنده باشیم. ولی وقتی وارد سرور شدیم چند تا نکته مارو برای بردن امیدوار کرد که این نکات رو عرض میکنم :
1- sw اونجور که باید حضور پیدا نکرده بود و تا این لحظه هم کمتر از انتظار ظاهر شده که امیدوارم اینجوری نمونه
2- ne به شدت دچار اختلافات داخلی بود و بی مسئولیتی تو ساید موج میزنه که امیدوارم اینجوری نمونه
3- nw ولی مثل دو تا ساید دیگه نیست و خیلی خوب و منظم داره بازی میکنه ، ولی حضور شما تو این ساید مارو امیدوار کرد که nw هم سایدی نیست که بتونه برنده بازی بشه
برای دو دلیل اول میشه مثال نقض آورد ، بارها تو همین دژکوب هم اتفاق افتاده که سایدهایی با همچین مشکلاتی کنار اومدن و برنده شدن ولی برای دلیل سوم مثال نقضی یادم نمیاد.
ولی با این حال ما خودمون رو برنده مطلق سرور نمیدونیم چون هر لحظه احتمال میدیم که sw و ne به خودشون بیان و قائده بازی رو عوض کنند . حالا باید ببینیم که nw هم میتونه مشکلاتش رو کنار بزاره یا نه . چون واقعاً رقیب قابل احترامیه و انصافاً فکرش رو نمیکردیم که بتونه اینقدر خوب ظاهر شه.
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن