نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام خدمت اساتید سرور
    آقا هنوز خسته نشید از این همه بحث های بیهوده؟یه تیمی رو یه اکانتی که ایمیلش دست یکی دیگه بود بازی میکرد اونی که ایمیل داشت و خرج اکانت و میداد دیگه نخواست اون بازیکنارو حالا به هردلیل.هم نتیجه منطقیش مشخصه هم نتیجه اخلاقی الان 20 صفحه دارین کش میدین کارو کشوندین به توهین ...دیگه ندیده بودم عطا هم اینجوری پست بگذاره که الان دیدم ...
    یه هفته از کتیبه هاتون گذشته یه چهار تا لینک بگذارین از زد و خورداتون جا اینکارا
    پ.ن: علی پررو یه اکانت گولی چیزی نداری بدی ما با هم بازی کنیم؟ یه 20-30 کی رعدم داشته باشه کپشم 150 باشه بسه :دی
    زاوش(گفتم دیگه آیدی فروم ما رو هم حتما" یاد رفته علی )
    ویرایش توسط Osiris : 09-18-2016 در ساعت 04:11 PM دلیل: دلم خواست :|

2. تشکر mohsen.2pac, shoshor, No00oBs تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac, shoshor, No00oBs پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط osiris نمایش پست ها
    با سلام خدمت اساتید سرور
    آقا هنوز خسته نشید از این همه بحث های بیهوده؟یه تیمی رو یه اکانتی که ایمیلش دست یکی دیگه بود بازی میکرد اونی که ایمیل داشت و خرج اکانت و میداد دیگه نخواست اون بازیکنارو حالا به هردلیل.هم نتیجه منطقیش مشخصه هم نتیجه اخلاقی الان 20 صفحه دارین کش میدین کارو کشوندین به توهین ...دیگه ندیده بودم عطا هم اینجوری پست بگذاره که الان دیدم ...
    یه هفته از کتیبه هاتون گذشته یه چهار تا لینک بگذارین از زد و خورداتون جا اینکارا
    پ.ن: علی پررو یه اکانت گولی چیزی نداری بدی ما با هم بازی کنیم؟ یه 20-30 کی رعدم داشته باشه کپشم 150 باشه بسه :دی
    سلام زاوش جان خوبی من شاید بشناسی از طریق اسم فرومم شایدم نه در هر صورت بیا در خدمت باشیم اگه افتخار حضور شما را داشته باشیم علی پررو با ماست:d ولی حتماٌ بیا گارنا ببینمت خوشحال میشم.

4. تشکر ali-porr0, Osiris تشکر نمود
    پسندیدن ali-porr0, Osiris پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    با سلام خدمت اساتید سرور
    سلام زاوش جان.شما تاج سرمایی.
    ما که چند روزه میگیم بیا شما کمیاب شدی(:
    چرا گول بهت بدیم بیا بیگ همر بهت بدیم((:

6. تشکر Osiris تشکر نمود
    پسندیدن Osiris پسندید