-
هر هروز میام به عشق عطا فروم!! هر روز مارو خوشحال میکنه با پستاش!!! پستای تحلیل عطا که تا بود اصلا عالی بود!!!! تو گرنا بهش میگم عطا خیابانی!!
پست تحلیلی این نیست که بشینی تعداد پلیر بشماری عزیزم!!! نشستی شمردی چند تا اتحاد داره هر ساید حالا شدی تحلیل گر!!!! تحلیلت از بازی وقتی فهمیدم که زنگ زدی گفتی من با ne نپ هستم!!! با شمام میخوام نپ ببندم!!!! یه پیشنهاد !!با ناتارم نپ ببند بعد بشین از قدرت نداشتت حرف بزن!!! لیدر عزیز!!!!!!!!! اصلا در سطح مصطفی نیستی که بهت جواب بده قبول دارم!!! برو بشین گلدتو بخر عید نزدیکه 10 در 100 بیشتر گلد میدن بابا!!!
راستی جوابم بهت یادته پای تلفن؟؟؟ گفتم نتنها نپ نمیبدنم بلکه میزنم کل اکای سایدتو خودتم اخر از همه! الان یه کاری کردی همین اول بیام بزنیمت که دیگه از سطح نداشتت حرف نزنی!!! راستی جوانمرد شنیدم باز دنبال خرید اکانت هستی که!!! نکن عطا جان درست بازی کن!!! 20 کی شوالت رفته دیوار فدای سرت!!! دفت پریده !!! فدای سرت!!! این یه بازی این همه حرصو جوش نخور
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
هر هروز میام به عشق عطا فروم!! هر روز مارو خوشحال میکنه با پستاش!!! پستای تحلیل عطا که تا بود اصلا عالی بود!!!! تو گرنا بهش میگم عطا خیابانی!!
پست تحلیلی این نیست که بشینی تعداد پلیر بشماری عزیزم!!! نشستی شمردی چند تا اتحاد داره هر ساید حالا شدی تحلیل گر!!!! تحلیلت از بازی وقتی فهمیدم که زنگ زدی گفتی من با ne نپ هستم!!! با شمام میخوام نپ ببندم!!!! یه پیشنهاد !!با ناتارم نپ ببند بعد بشین از قدرت نداشتت حرف بزن!!! لیدر عزیز!!!!!!!!! اصلا در سطح مصطفی نیستی که بهت جواب بده قبول دارم!!! برو بشین گلدتو بخر عید نزدیکه 10 در 100 بیشتر گلد میدن بابا!!!
راستی جوابم بهت یادته پای تلفن؟؟؟ گفتم نتنها نپ نمیبدنم بلکه میزنم کل اکای سایدتو خودتم اخر از همه! الان یه کاری کردی همین اول بیام بزنیمت که دیگه از سطح نداشتت حرف نزنی!!! راستی جوانمرد شنیدم باز دنبال خرید اکانت هستی که!!! نکن عطا جان درست بازی کن!!! 20 کی شوالت رفته دیوار فدای سرت!!! دفت پریده !!! فدای سرت!!! این یه بازی این همه حرصو جوش نخور
ذوست عزیز من الان دقیقا نفهمیدم الان ناراحتی شما برا چیه؟.
یکی پلیرشو بیرون کرده شما چرا ناراحتی؟ مگر اینکه جاسوس شما بوده باشه که اینقدر حرص میخوری 4هر کسی یه سطحی از بازی داره. یکی مثل من نوبه یکی مثل شما حرفه ای اما این دلیل نمیشه هی بیای تو فروم دادو بیداد کنی. بهتر نیست بزاری هر کسی مخاطب قرار داده شده خودش بیاد جواب بده؟ آخه داداش گلم مگه شما وکیل و وصی همه سرور هستید که میخوای از همه دفاع کنی. بشینید بازیتونو بکنید. ببینید بقیه سایدا دارن بازیشونو میکنن و حرف الکی نمیزنن ته سرور تو عمل نشون میدن. همه داد و بیداد و کری خوندن رو هم بلدن.
2 روزه اومدم میبینم هر کی تو هر کاری که بهش مربوط نیست سرک میکشه . الیسا خانم هم در مورد یه حرفش بهش جواب میدم و اونم اینکه الیسا خانم چند باری که تیم اسپیک اومدی ماه دوم سرور بود و کسی به شما بی احترامی نکرد تو تیم اسپیک چون منم بودم و ندیدم کسی بهتون کوچکترین بی احترامی کنه. شما هم مشکلت با آقا عطا رو بهتر بود توی فروم نمیکشوندی. شمایی که دم از حرفه ای بودن میزنید برای چی مشکل شخصی رو به فروم کشوندی؟ زنگ میزدی با عطا حرف میزدی نه اینکه عکس بزاری تو فروم و مشکلتو اینجوری بیان کنی. البته شما تنها شخصی نیستی که این کارو میکنه و متاسفانه خیلی های دیگه توی سایدای دیگه هم همین کارارو میکنن حالا تو سرورای مختلف که کار اشتباهی هست.
در آخر فقط پیشنهاد میکنم هر کسی سرش به کار خودش باشه خیلی بهتره و تو مسائل سایدای دیگه سرک نکشید و دست از جاسوس بازی بردارید و سالم و پاک بازی کنید. اکانت خریدن توی ساید خود شخص فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون هم سایدی نخره از ساید دیگه میان میخرن. اگر کسی اکانت فروشی داشت من خودم ازش مجانی میخرم :d
ویرایش توسط MATRIX III : 09-18-2016 در ساعت 02:16 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام مهدی جان حوصله جواب دیگه ندارم باز خودت اینقدر دروغ بگو که خودت هم باورت بشه ...................
تو دیگه کی هستی؟؟؟؟؟
ویرایش توسط bide-vahshi : 09-19-2016 در ساعت 02:39 AM
وقتی پشتت حرف زیاده که
یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
-

نوشته اصلی توسط
bide-vahshi
سلام مهدی جان حوصله جواب دیگه ندارم باز خودت اینقدر دروغ بگو که خودت هم باورت بشه ...................
تو دیگه کی هستی؟؟؟؟؟
بابا تو دیگه کی هستی دسته شیطونو بستی میونه صد تا عاشق بگو مال کی هستی بابا تو دیگه کی هستی
من آن مرغه سیه بالم که باز آیم به کنعان غم مخور (از طرف این لوسیفر گفتم)
ناموسن بس کنید دیگه بسه ناموس هرچی پست دعوا خوندیم باوو بیاین یکم در مورد گزینه های روی میز صحبت کنیم
دادگاه خانوادس مگه
اه
اه
مرسی اه
پ.ن:بابا تو دیگه کی هستی دسته شیطونو بستی میونه صد تا عاشق بگو مال کی هستی بابا تو دیگه کی هستی
ی بده
nokte ax.jpg
نکته عکس چیه؟
ویرایش توسط فازت چیه هاه؟ : 09-19-2016 در ساعت 04:29 AM