-
مصطفي جان من كه مشكلي ندارم ،همتون دوستان من هستين ،دوستي كه بخاد بخاطر بازي خراب شه بهتره با همين حرفا الان خراب شه ،من ادامه نميدم و ندادم فقط حق بده يه بست بايد ميزاشتم كله ميكردم از اين قضيه ، حالا تموم شده عيب نداره من ديكه حرفي نميزنم ،بازم ميكم اشتباه از من بود كه بجا نامه بايد ميزدم ، تو بازي نبايد هرمت نكر داشت ،
- - - Updated - - -
عزيز من به شما هيج توهيني نكردم ،نميدونم جرا حذف شد به دليل توهين ، يه سوء تفاهم شده حتما ، يادم نمياد جيا كفتم ولي ميدونم توهين نكردم ، من قبلا باهاشون آشنا شدم ،شما اكر بست رو قبل از حذف شدن خوندين به من بكين كجاسوس توهين كردم و جي كفتم ،والا نميدونم ،
- - - Updated - - -
عجب داستاني شده ، يكي نيست بكه قضيه جيه ؟ من به كي توهين كردم بستم حذف شد ، حالا حذف شدن مهم نيست ،مهم اينه نوشته به دليل توهين ، من سر كار هستم سريع يه بست جواب دادم و متمعنم به كسي توهين نكردم ، سوء تفاهم نشه يه موقع ،من ابروم برام مهمه ،دوست ندارم بكن بي شخصيت بود توهين كرد ،البته حرف هم بزنم ،سرم بره زير حرفم نميزنم ، در كل اكر جايي اشتباهي توهين كردم يا متن توهين أميز بوده يا هر جي كه نميدونم ،شرمنده ،از عمد نبوده
ویرایش توسط Head_shout : 05-10-2016 در ساعت 12:13 PM
-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
مصطفي جان من كه مشكلي ندارم ،همتون دوستان من هستين ،دوستي كه بخاد بخاطر بازي خراب شه بهتره با همين حرفا الان خراب شه ،من ادامه نميدم و ندادم فقط حق بده يه بست بايد ميزاشتم كله ميكردم از اين قضيه ، حالا تموم شده عيب نداره من ديكه حرفي نميزنم ،بازم ميكم اشتباه از من بود كه بجا نامه بايد ميزدم ، تو بازي نبايد هرمت نكر داشت ،
- - - Updated - - -
عزيز من به شما هيج توهيني نكردم ،نميدونم جرا حذف شد به دليل توهين ، يه سوء تفاهم شده حتما ، يادم نمياد جيا كفتم ولي ميدونم توهين نكردم ، من قبلا باهاشون آشنا شدم ،شما اكر بست رو قبل از حذف شدن خوندين به من بكين كجاسوس توهين كردم و جي كفتم ،والا نميدونم ،
- - - Updated - - -
عجب داستاني شده ، يكي نيست بكه قضيه جيه ؟ من به كي توهين كردم بستم حذف شد ، حالا حذف شدن مهم نيست ،مهم اينه نوشته به دليل توهين ، من سر كار هستم سريع يه بست جواب دادم و متمعنم به كسي توهين نكردم ، سوء تفاهم نشه يه موقع ،من ابروم برام مهمه ،دوست ندارم بكن بي شخصيت بود توهين كرد ،البته حرف هم بزنم ،سرم بره زير حرفم نميزنم ، در كل اكر جايي اشتباهي توهين كردم يا متن توهين أميز بوده يا هر جي كه نميدونم ،شرمنده ،از عمد نبوده
علی جان من نخوندم پست های قبیل شما رو ولی از مدیر انجمن میخوام که به دلیل اینکه سوئ تفاهم پیش اومده و شما میگین توهین نکردین به هیچ کسی پست رو باز کنه تا همه نظر بدن ولی مشکلی نیست داداش من گفتم حرف شما سنده مدرک نمی خواد .
MoStafa
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با سلام
کاربر گرامی پست حذف شده رو برای خودتون توی پیام خصوصی ارسال کردم ، امیدوارم با خوندن پست خودتون متوجه توهین آمیز بودن پستتون شده باشید و از فرافکنی علیه مدیران دست بردارید.
در نامه خصوصی هم عرض کردم پست شما مشمول توقیف به مدت 2روز میشد اما مدیر مربوطه با توجه به سابقه خوب شما و این که همیشه پست هاتون محترمانه هست به این نتیجه رسیدن که اشتباهی کلمه نامناسب رو انتخاب و نگارش کردید در نتیجه صرفا پاک کردند.
امیدوارم از بازی در ادامه سرور لذت ببرید
با تشکر
لطفا ثبت نام کنید. نوشته اصلی توسط
نیکی فیروز کوهی
تاریک باد
خانه ی مردی که
نمی جنگد
برای زنی که دوستش دارد
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
حق با شماست اشتباه از من بود كه بعد از كزاشتن بست ،نخوندم كه ببينم جايي كلمه اي اشتباه نوشته شده ، من شرمندم ، با كوشي بازي ميكنم و با فارسي تايب كردن مشكل دارم ،خود به خود تغير ميكنه ، در رابطه با فرافكني عليه مديران هم سوء تفاهم شده ،من فقط از شدت تعجب سوْال برسيدم جرا حذف ، جون توهين نكرده بودم ،فقط همين ،سوء تفاهم شده ،
در اخر بازم شرمنده من خودم خجالت كشيدم ،
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن