سلام
محمد رضا عزيز ،والا ما رو همه اك هامون برنامه ريزي كرديم ،به همين راحتي نميشه همر بلند كرد ،تعداد همر ما هم محدوده ،ما مجبوريم رو همه اك ها كه همر دارن دف هم بسازيم ، اك به اندازه كافي نداريم كه جداكانه دف يا همر بسازن ، شرايط شما بهتره ،جون اك هاتون به راحتي و ارامش ميتونن جند همر از يك اك بكشن ،و اك دف ساز جدا ، ماشالا جند برابر سرور همر دارين ،فقط مشكل اينه دوستان به فكر ركورد بيك همر هستن ،ديييي ،جند بست قبل يكي از دوستانتون راجب اون عكسي كه از من اسكات كشيده شده بود كفت ميدونيم تو فيدرات دف كشيدي ،همه بلدن و همه دف ميسازن ، ميخام به اين دستمون بكم كه همه دف ميسازن واسه خودشون ولي من ميسازم واسه سايدم ،والا من همه جوره تلاش كردم تا كمك كنم به سايدم ،جه موفق بشيم جه نشيم ،در كل محمد رضائي عزيز ما تو اين جند روز كإرهايي كرديم ولي به جشم دوستان كوجيك ديده ميشن ،حق دارن حتما بايد بيك همر بلند شه تا بلن بدونن ، باوو بزنيد فوقش ٣ تا همر ديوار كنيم بقيش كه رد ميشه ،ديييي ،شما كه ٢ تا از اكانت هاتون به اندازه ٢ تا سايد ديكه همر داره بس نكران جي هستين ، از جي ميترسين ، به هم اتهاديات هم بكو نامه ندن مسخره نكنن لطفا ، بكزريم ،همكي موفق باشيد

- - - Updated - - -

جي ميكي ؟ با كي كار داري ؟
حالا ما اين كاره باشيم يا نه جه دخلي به شما داره ؟ كساني كه بايد مارو بشناسن به خوبي ميشناسن ،نياز نيست ما به خودمون بكيريم ،حالا يه سري أشخاص جور ديكه فكر ميكنن ، واسه من نه ارزش دارن نه مهمه ،لول نخندون منو ،اين سوبر همرو بزن ببينم جيه اينقدر بال بال ميزني ، اون بست هم بدون هماهنكي كزاشته شده بود ،سلاح ديديم حذف شه ،
والا از قبل كتيبه ها من با شما دشمن شدم ،من فيك كزاشتم رو ش ش ،شما جند تا دمبايي زدين به من ،حالا جرا بعدا؟؟؟؟ همين الان هم در خدمتيم ،
علي ستاره ها