به به چه قصه های قشنگی خوندم آخر شبی :دی باز یه8کی شوال گرفتن اینا از ما شروع شد :| دوستان کام باز و ir باز و روس باز و اینا همه جمع شدن اینجا و هی باید منتشو سر ما بذارن که افتخار دادن بازی کردن با ما :| ممنون از محبتتون !
سجاد تکلیفتو معلوم کن ، میخوای بازی کنی یا نه ، اگه نمیخوای که شلوغ کاری نکن ، اگرم میخوای فردا نگی سایدو ول کردم زدین !
آقای علی ستاره ها ، کجای دنیا گفته چون ما رفیق همدیگه ایم نباید هم رو بزنیم !؟ والا به خدا اگه منو بزنی من ناراحت شم از بی جنبگی منه !
مهاجرای عارف رو خود من گفتم و با هم فکری هم اومدیم 40 خونه تو سایدتون زدیم ! عرضه شو داشتین میزدین ، تازه اون موقع هم که اومدین اون کنار ده زدین ، اسکات اول که خوابید گفتین دف واسه خود عارف میسازین ، تو اون ده هم جز پالادین ما که چیزی ندیدیم !!! عاقبتم دیدیم که اون پلن منحصر به فرد و قشنگم نتیجه ش چی شد ! دیگه حالا ما هی حرمت یه چیزایی و نگه میداریم هی هیچی نمیگیم دیگه نباید انقدر وقیحانه حرف بزنین که !!! علی واقعا الان خوشحالی با این دف !؟ شرط ببندیم سر هر کدوم از همرام که لانچ شه تکی رد میکنه از روش رد میشه !؟ اگه شرط رو قبول داری ، جلو همه این بچه ها حاضرم پس اکانتو بدم ، هر کدوم رو خواستی خودت لانچ کن عزیزم !!!
الان افتخار میکنی آقای سجاد خان که پس رو داشتی نکوبیدی تو دییوار !؟ یعنی وظیفه هر کسی نیس این کار !؟ یعنی علی ستاره ها که مسافرت بود من میرفتم رو اکانتش باید گند میزدم تو اکانت !؟ علی خودشم میدونه ، همین الان چیزی بخواد رفاقتی انجام میدم ولی دلیل نمیشه دیگه هر چی دلتون میخواد که بگین !!! عارف اومد 40 خونه تو sw که زودتر برسه یزنه اکانتاتونو ، بعد اینجا اومدین جو میدین اکانت مال ج.غ هس !؟ نگین میخندن بهتون !!! کلا تا اونجایی که فهمیدم کل سایدتون 500کی دف هم نداره ! اونم که ریختین تو 2 تا اکانت :| خب مرد مومن خوبه خودتونم میدونین ، اکانتای ، Clubsو All Stars و Mr.daner و ... اندازه ای که دف کل سرور رو له کنن برن همر دارن !!! هر کدومشون نه یکی نه 2تا ...))) بعد هی میاین جو میدین !!! خب الان من لانچا رو شروع کنم قول میدین مشغله و کار و حسابداری 100تا شرکت و درس و .... پیش نیاد !؟ مرد مومن دیگه 8کی تلفات گرفتن که انقدر خوشحالی نداره ، اون کتیبه هم که جابجا کردی ! خب الان یه فیک بدم ببینیم چندتا کتیبه جابجا میشه !؟ بعد بیایم اینجا دور هم بخندیم باز یه عکس از اسکاتام بذاری !؟ من همین الان دف پوینت تروپ کپم از کل دفت که بیشتره داش علی !؟ باز اسکرین بدم یا یادت هس 1ماه پیششو !؟ کف همین فروم گذاشتم !!! حالا به نظرت فقط شما بلدی تو فیدرا هم دف بزنی !؟ حالا تازه مثلا فرض رو بر این بذاریم که من نمیدونم رومن کلا محافظ میده بیرون ولی توتن نیزه و پالادین میده =))))) این روحیه خیلی خوبه ! شب اول رو ما بردیم
احسنت ! 8کی تروپ خسارت زدین که دیگه کلا هم نمیشه جبران کرد ، چون احیانا جنگ یونیک هم دستش نیس
))
پ.ن : عزیزانی که هستن اعلام کنن ، اوناییم که نیستن باز بگن نیستیم ، این پستا که بعد یه لینک میاد اینجا گذاشته میشه معنیش اینه که حضوری گرم دارین ، اگه زدیم فردا نگین دف کردن و چنج کپ و این داستانا کاری نداش که ناراحت میشه
پ.ن : این سعید وایت برد انقدر ترسناکه !؟ الان دیسشب که با عارف زدم رو جنگ و هیرو خودم رو زدم نمیتونستم با وایت برد بزنم تازه با اتفاقی که واسه احمقش افتاده بود !؟ اون اکانت 4 ماه تو اتحادام بوده ، تنها دلیلی که نزدم هم این بود که دیدم سعید داره با دوستایی تو L1 رو یه اکانت بازی میکنه که اینجا تو ساید شمان ، دیدم دلخوری پیش میاد مثه مجتبی ، بیخیال شدم ، نه حرفا 100 من یه غاز !
از اول ساید رو درست جمع میکردین و سیاستا رو درست اجرا میکردین الان کاسه چه کنم چه کنم نگیرین دستتون ! شما که میگین با ما متا نمیکردین 100 سال ، کلا هم ش.ش با ج.ش مشکل داش از اول سرور ، پس 3 به تکم نمیشد ، ما هم که با ج.ش متا میکردیم باز همین داستان بود دیگه ! یا بازیتونو کنین یا مثه دوستانی که رفتن ، حالا یا وقت نداشتن یا یکی دیگه که به ما گفت ارزش بازی نداره سرورش بذارین برین دیگه :| باز دمشون گرم ، رفتن همه حرمتا رو نگه داشتن !!
پیوست : آقای علی آقا ما تنها حرفی که به شما در مورد نزدن ج.غ از اکانت عارف و سعید کردیم ، این بود که شما خواهش کردین کتیبه از رو زمین تو سایدتون بلند نکنیم با این 2تا اکانت ! منم اوانس دادم ارفاق کردم گفتم باشهیه کم دقت کن تو حرف زدنا !!! شما لطف نکردی که سعید و عارف رو نذاشتی بزنن ، شما به سایدت لطف کردی که در و دیواریشون نکردی ! ما قدیما هم با هم خیلی تو بازی مشکل داشتیم ، حتی یایدمه هم من هم عارف با اینکه ساید خودی بودی به وفور اتک دادیم بهت ، ولی هیچ وقت شخصیتمون مورد عنایتت قرار نگرفت چه تو بازی چه خارجش ، نمیدونم چه فازیه کیلید کردی این سرور ! عارف نزنه ، سعید نزنه ، آرش که رفیقه نباید بزنه ، بچه ها آل استارز نزنن ، مسعودم که بچه خوبی با بقیه سایدش فرق داره پس اونم نزنه
)) اسمش چیه !؟ خاله بازی یا ترا !؟ کام مگه بازی نکردی !؟ کام ساید بندیه یا پلیرای اتحادا تو 4تا ساید پخشن !؟ شما که کام بازی کردی پلن 4c Planet یا Archer Shooter یا quad on first یا Four on double رو لطفا بیا برا من توضیح بده ! ببینم همه اینا خلاصه میشه تو اتحادایی که از 4 تا ساید پلیر دارن یا خیر ! الان باز اساتید فراری نریزن اینجا ما رو با خاک یکسان کنن صلوات =)))
پ.ن : سجاد اگه حال حوندن نداری دوباره گوشزد نکن ، نخون)))
شب خوش
باتشکر