نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: نقد و بررسی سرور j3.t

Threaded View

200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    ایشون یکی از لیدرهای شمال شرق هستند اتفاقا کسی هم هستند که همرت رو پر پرکردند یادت رفته ؟ حافظه ات کار نمیکنه؟
    همر ده 16 همون که 350ک گرزی داشت
    عارضم بحضورتون هرکاری واسه مدال رو کسی انجام داده که از 4 تا ساید جنوب غرب ، شمال غرب، شمال شرق ، جنوب شرق دف و اکانت برد تو اتحادش آخرش دف واندر 3 ایکسش 4 میلیون بود مدال ها رو هم کلا با تبانی و دف کوبیدن به خودتون و جاسوس خفت کردن تقسیم کردید غیر اینه؟
    توضیح دقیق و کامل : آقا مانی وقتی متای شما حذف کرد ما ام بازی رو ول کردیم! واقعا انتظار داشتی بشینیم وقت بزاریم و گلد خرج کنیم واسه سرور خالی؟
    از شما این حرف بعید بود ! من خودم 2م دف تو پارکینگ داشتم که حوصله بک زدن نداشتم که بفرستم واندر ! علیرضا بنیتو هم همچنین ! فک کنم 2-3 برابر من دف داشت ولی کی حال و حوصله بک زدن داشت
    میرسیم به بحث مدال ها : سرور فینال 3ایکس مگه شما و سپهر و ماهان همه مدال هارو واسه خودتون نکردین ؟ مگه همر منو هم خفت نکردین ؟ من چیزی گفتم به شما ؟ خودت منو خوب میشناسی و میدونی اهل این داستانا نیستمو سایدم واسم مهمه نه مدال ! بحث مدال هم هر سروری که میرید همین کار رو میکنین ! پس آقا مانی جا نماز آب نکش خواهشا که مارو محکوم کنی !
    میرسیم به بحث دفاع : سرور فینال 3ایکس 20میل دفاع جمع شد! از کجا ؟ ساید کامل NE +ساید کامل SW + ساید NW که دفکوردیناتورش اومد با شما! خود احسان میگه 5میل دف داده بهتون اون سرور پس 3تا ساید شده 20میل . ادعا نداره که بابا !
    این سرور ne کلا 3تا اکانت دف دادن که شد حدود 800ک ! sw هم خب احسان شاید احتمال میداد بزنیمش خیلی از دف هارو نگه داشت ! خودمونم که حال نداشتیم دف بک کنیم بفرستیم واندر . با این وجود موقع 100 شدن 8میل دف توی واندر بوده ! حالا نکته جالبش اینه اکانت xyster هم به خاطر مدال دفاع 8میل دفاع کرده ! همه بچه ها هم همر کامل بهش زدن و خورد نزد کسی ! بشین حساب کن ببین چقد دف بوده که اینجوری شده صحبت هایی که با علیرضا بنیتو داشتیم یچی حدود 10 میل دفاع بیرون واندر بود !

خدا رو شکر یه سرور ما حذف کردیم به همه کتیبه ندیده ها هم کتیبه رسید ما که بخیل نیستیم حذف خودتونو هیچ جوره نمیتونین توجیه کنین
    اصولا باید سعی بشه جو دوستانه ای تو فروم حکم فرما باشه نه کل کل خاطرات هر سرور هم مربوط به همون سرور هست
    ولی جهت اینکه زیاد خودت رو بزرگ فرض نکنی بالای 5 تا سرور جلوی ما پر پر شدی ! همین سروری که بقول تو حذف کردیم دوتا همرت رو پروندیم تاآخر سرور هم به شغل شریف کشاورزی رو اکانتت مشغول بودی نیما اگه نبود شما هم حذف نمیکردین و به بازی ادامه میدادین . اولین پلن ها رو نیما شروع کرد . تزریق منابع به کل ساید . دف دادن به کل ساید . ساختن حدود 8 تا همر کار هر کسی نیست آقا مانی! نیما اگه مشکلات شخصیش نبود اکانتش بهترین اکانت سرور بود . با اینکه یه مدت نبود و همر هاش لاست خورد بازم همین الان جز 5 تا اکانت برتر سروره
    عرضه اش رو داری بیا ثبت نام کن 2 روز از سرور گذشته باز ما رو هم فراری بده عرضه اش رو نداری با میلاد مثل بچه خوب یه گوشه بشینید دست به چیزی هم نزنید
    یه ضرب و مثل هست نمیشه اینجا بگی آقا مانی زشته

فقط در همین حد بگم که طرف رو میزنی بعد میدوئه میره جلو و وقتی که احساس امنیت میکنه شروع میکنه به فحش دادن و فرار کردن

اکانت nasakh رو یادتونه کجا بود اکانت asghar چی؟ پسوورد نداشتین که اینارم مثل اکانت ali2113 خراب کنین ؟

این شده داستان ما

آدم فروم i3 رو که میخونه میخنده و اهی میکشه و میگه : هی روزگار..........
    ویرایش توسط 200t : 05-09-2016 در ساعت 01:25 PM