نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: نقد و بررسی سرور j3.t

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    ایشون یکی از لیدرهای شمال شرق هستند اتفاقا کسی هم هستند که همرت رو پر پرکردند یادت رفته ؟ حافظه ات کار نمیکنه؟
    عارضم بحضورتون هرکاری واسه مدال رو کسی انجام داده که از 4 تا ساید جنوب غرب ، شمال غرب، شمال شرق ، جنوب شرق دف و اکانت برد تو اتحادش آخرش دف واندر 3 ایکسش 4 میلیون بود مدال ها رو هم کلا با تبانی و دف کوبیدن به خودتون و جاسوس خفت کردن تقسیم کردید غیر اینه؟
    خدا رو شکر یه سرور ما حذف کردیم به همه کتیبه ندیده ها هم کتیبه رسید ما که بخیل نیستیم
    اصولا باید سعی بشه جو دوستانه ای تو فروم حکم فرما باشه نه کل کل خاطرات هر سرور هم مربوط به همون سرور هست
    ولی جهت اینکه زیاد خودت رو بزرگ فرض نکنی بالای 5 تا سرور جلوی ما پر پر شدی ! همین سروری که بقول تو حذف کردیم دوتا همرت رو پروندیم تاآخر سرور هم به شغل شریف کشاورزی رو اکانتت مشغول بودی
    عرضه اش رو داری بیا ثبت نام کن 2 روز از سرور گذشته باز ما رو هم فراری بده عرضه اش رو نداری با میلاد مثل بچه خوب یه گوشه بشینید دست به چیزی هم نزنید

شیرین عسل !

یادمه تو پروفایلت گفته بودی شغال و شیر و کفتار ته سرور مشخص میشه که شد : ))

در موردن مدال های ته سرور ؛ دوست داشتیم ، حال کردیم مدال هارو بین خودمون تقسیم کنیم

اینقدر بعضی از بچه هامون مناعت طبع شدن که بیخیال بعضی مدالا شدن و دادن بقیه ،تو الان چرا میسوزی؟

دف ج.ش بالای 25میل بود گل پسر ولی رو واندر نبود ته سرور . خیلی بیشترم میتونستیم بزنیم که حریف نبود

جلومون

در مورد همر پروندن من : ))

اون همری که اکانت رسپکت زد از من 8امین همر اکانت بود و 2 خونه ای ش.ش فقط 7روز از استارتش گذاشته بود که

از تایم سرور 2ماه میگذشت و ساعت 5 صبح زدین و 5:20 لند شد .

بزرگنمایی که میکنید قابل توجه هست : )) اما خود شاخ پنداری تون نه ! تو که خودت کپت پرپر شد تاپ لیدر زیر پرچم !

بالای 5تا سرور ؟ من اصلا بازی نمیکنم خیلی وقته ! نکنه سرورای 50ایکس میگی که بچه ها با اسم من میومدن برای

فانش و شما فوول تیم میوندین و خوشحال بودین ؟ : ))

سرور c3 رو اکانت نادیا بودی شما ! من نادیا خانومی یادمه که شما اومدی رو اکانتش به عنوان دوال یا گلدساپورت یا

هرچی : ))

اصلا رزومه شما تو .ir چی هست ؟ بازی از ورژن 4 شروع کردین ؟

همین سرور که حذف کردی ، چند بار دیوار شدین ؟!

چند بار خوردین ؟

دعوتتون میکنم به تایپیک i3 به همراه لحن دوستان خودشاخ پندار از ابتدای فروم تا ته فروم : ))

http://forum.dejkoob.ir/forumdisplay.php?f=122
    ویرایش توسط God kill m3 : 05-09-2016 در ساعت 01:14 PM