نقل قول نوشته اصلی توسط DARKOOB نمایش پست ها
جناب اقای شانگفی
شما خودت یه مدتی بود توی پروفایت نوشته بودی کارم توی این سرور تمومه و اسم ده هاتم گذاشتی خوش گذشت
چطوریاس که الان بازم داری بازی میکنی فک میکردم حذف کردی
درود

نمیدونم دلیلش چی بوده هرچند که یادم نمیاد این رو ، ولی وقتی میگید اینو نوشته بودم حتما نوشته بودم شما لیدر من هستید و حتما حواستون بیشتر به اکانت های تازه کاری مثل من هست.

در نهایت من و شما توی یه ساید هستیم خود شما توی بازی (منظورم اکانت دارکوب توی بازی هست شاید اون با این فرق داره) نامه میدی و تبریک میگی بهم نمیدونم فضای فروم چجوریه که دوستان اینجا لحنشون فرق میکنه به هر حال شما و بلوبوی لیدر من هستید و البته بلوبوی لیدز ارشد در نتیجه جوابی به شما نمیدم

اگر هم انتقادی به بنده دارید توی بازی اکانتم هست و اینجا هم پیام خصوصی داره اجازه ندید ساید های دیگه فکر کنن شمال غرب به هم ریختس ما یه دشمنی داریم به نام جنوب غرب که واندرمون رو زده و هیچ ساید دیگری واندر ساید ما رو نزده پس باید مقابل جنوب غرب بایستیم وواندرشون رو اجازه ندیم بیاد بالا برای این منظور روی من میتونید حساب کنید

سربلنـد،پیـروزو ودنباله دار باشید.

پی نوشت: آقای محسن 3ایکس ممنون میشم بحث درون سایدی رو بزرگواری کنید در پیام خصوصی دنبال کنیم چون بعید میدونم در این باره دیگه با همسایدیهام کف فروم بحث کنم. امیدوارم شمال غرب برنده بازی بشه.