نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 427

موضوع: بحث وگفتگو پیرامون سرور j1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام و درود بیکران بر دوستان خودم
    خدایی ۱۰۰شدن واندر تو اندبلیو یا اس ای هیچ فرقی نداره واسم چون مرد و مردونه پای حرفشون وایسادن و ارزنی کم کاری نکردن .
    والا اقا محسن شما خوبی ولی عجول و عصبی هستی در کل دژکوب فقط یه پارامتر خیلی توش مهمه اونم زمان اگر من یا شما زمان کافی داشته باشیم یا هر پلیری که چار تا سرور بازی کرده باشه خاک ساید رقیبش رو به توبره میکشه. که ی سریا داشتن و حقشونه که بهترین باشن ی سریا مثل من نداشتن حقی ندارن . والا جفاس که بگیم اس ای حقش یونیکا نبوده که میدونیم بوده جناب صمدی زحمتش رو کشیدن و سر آخر هم واندرشون با این وضع روبرو شد . به امیر رضا و مسعود و رضا که زحمت کشیدن واسه شکل گرفتن این دوستی مهدی بلک و رضا خان و لوسیفر که واقعا تایم گذاشتن و احترام به سرشون بر من واجبه مصطفی فلفلی همراه همیشگیم ایدین مودب و با شخصیت ساید سعید استاکر رفیق جدا نشدنی خودم بزرگتر مون شایان شانگفی و بچه محلمون که احترامش بر کل دژکوب بازان واجبه حتی دوستان رقیب پجی توپک وجتک به احترام کلاه از سر بر میدارم و عرض احترام ویژه دارم که در زیبا تر شدن بازی و هیجان بازی نقش عمده ای داشتن تبریک ویژه در این روز ویژه دارم.
    در اخر آقا محسن هم ما رو حلال کنن دیگه کارم تو این سرور تمومه ایشالا سرور بعد اگر عمری بود در خدمتتونم .
    ویرایش توسط St0rm : 05-05-2016 در ساعت 11:57 AM
    SILENC IS FOR STATUS

من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !

2. تشکر lucifer, BlackSword, shoshor, sikoutappe تشکر نمود
    پسندیدن lucifer, BlackSword, sikoutappe پسندید