سلام دوستان
دوست عزیزمون آقای منتال مطالبی بیان کردند که مجبور شدم بیام اینجا و جوابشون بدم .

بنده سامان اکانت هرکول هستم در مورد i1 کلا چهار تا پلیر داشت جنوب غرب که یکیش از غذا همشهری این دوست عزیزمون آقای منتال اکانت razor بود که با یک همر 60 ک گرزی به اکانت کنتو حمله گذاشت و از من هم درخواست کمک کرد منم اکانت در اختیارشون گذاشتم و خودشون حمله رو لانچ کردند جالبه حمله*ها جوری لانچ شد که نیروها بدون دژکوب و یا بدون منجیق یا حتی وقتی دف شکستیم قرار بود ایشون از یکی از اکانتایی که داشتند با قهرمان کتیبه رو ببرند که حا لا بماند چه اتفاقی افتاد که همرای خودشون که لانچ نکردن و دو دستی فروختند به ساید ایشون و اکانت rhiden رو هم که دستشون بود روشون اتک گذاشته بودند با همری که داشت راحت میتونست ده آقای منتال صفر کنه ولی آقا فرهاد و همشهری ایشون حتی زحمت لانچ همر ندادن به خودشون نه خودش همراش زد و نه همر رضا ار هیدن زد و توی 3 یا چهار حمله در روزهای مختلف ده همر رضا صفر شد .
در حقیقت نامردی که توافقی که بین این اقا و فرهاد انجام شد ای دبیلو رو به فنا داد وگرنه اصلا در حدی نبودند که بخواند با بازی مردونه به پیروزی برسند. در حقیقت بازی کثیف برنده بازی مشخص کرد.
موفق باشید.