نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    والا مصطفی جان
    حرمت کلمه پلن نگه دار..
    تو به این میگی پلن ؟ 2تا کامیون جا دادم وسطش ؟
    این حرکت کاملا فیدر زنی بود .ممنونم که استارتشو زدین .علی یارتون

دوما چشم بصیرت نداری ؟ من گفتم مسعود دفاع کرد ناز دستش .بلده کارشو تعریف هم کردم گفتم قبولش دارم
    قبلا دیدم بازیشو نمیشه ازش ایراد گرفت .

بعد نکه انتظار داری به این فیدر زنی بگم خوب بوده ؟؟/
    شاید من همیشه پلن های ماهانو میبینم توقعم از پلن رفته بالا !!!!

بعدشم چرا خودتو میزنی به این درو اون در ؟ کپ زدین ؟ کپ مولتی اکانت زدین از Se .
    کار شاخی کردین ؟ پلنتون در همین حد که از ساید خودمون اینسرت شکن بزنید ؟؟
    مقصر هم منم که نذاشتم مجتبی اکانت Whitebird بزنه سر اعتماد و حرفایی که زدن !!!

خیلی طلب کاری مصطفیی جان . در خدمتت هستیم
    حالا آرش میاد 2صفحه تایپ میکنه همش تحدیدو شاخ بازی .یک کلمش هم نمیخونم از الان بگم
    ریپورت هم میگیرم میفرستم..

سجاد

سجاد خوب یا بدش ، خیلی خیلی خیلی مونده تا فرق یه بازی رو با زندگی بفهمی ، واسه خودت میگم ، اینکه همه دونه دونه دارن باهات به مشکل میخورن حتی دوستای قدیمیت ، نشون میده یه جای کارت ایراد داره ، الان منم جز این گروه تقریبا شدم ، ولی هنوز دارم حرمت یه چیزایی رو نگه میدارم ، دوست خوب من ، این سبکی که داری لااقل تو این بازی زندگی میکنی ، اول و آخرش به خودت ضربه میزنه ، نخون پستا منو ، مگه من مجبورت کردم !؟ عارف هم دهاش تو ساید شماس ! عرضه داشتین میزدین تا حالا ، همین بی عرضگی شما انگیزه بازی از ما رو گرفت ، یه اکانت 15 هفته تو اتحادام بوده ، چون از رفیقای قبلم بوده ، سعید رو یه سرور که با رامین و اکبر 3دی بازی میکرد میشناسم ، بازی واسه همه ماها فان هس ، درستشم همینه ، وقتی میبینه یه جا بچه ها ما هستن ، حتی اگه 0 بشه هم واسش مهم نیس میاد کنار ما این درسته ، در مورد اکانت whitebird ، شما که مشتریش بودی ، از خود سعید هم بپرس ، زمانی که به من گفت چی کار کنم با اکانت گفتم به کارم نمیاد ، نه گذاشتم مرتاضتون رو بزنه ، نه چیز دیگه ، داداش ما زیاد جدی نمیگیریم یه بازی رو ، زمانی که این تحویل شما داده شد ، جنبه ش رو نداشتی ، زود فیک گذاشتی آل استارز ، رو خود من یا عارف میذاشتیم مشکلی پیش نمیومد ، شما سر مشکلات شخصی خودت یه ساید رو داری به فنا میدی ، زیاد هم دور بر ندار ، اگه مشکلی با خود من داری تلگرام هس ، شمارمم داری ، تایم زدن ها زیاد انلاین نمیشم تلگرام ، که تایمم در نره ، recently بدم میاد متاسفانه ، زنگ بزن اگه مشکل شخصی داشتی ، جیغ و داد تو فروم خوب نیس ! اگه همون 5 6 سال پیشت بود ، میگفتم سنت ایجاب میکنه ، الان که دیگه به قول خودت داری میری سربازی
    تف سر بالا !؟ من رفیقام زندگیمن ، همو طوری که شما هم بودی و هستی که این همه دارم بهت احترام میذارم ، وگرنه حرف که زیاد بود اگه میخواستم بزنم ، خودت میدونی تو جنگ روانی هم تو فروم یهو میتونم یه ساید رو با حرف یه کار کنم حذف کنه ، من از خدامه که شماها بزنین اصن منو ، مگه چیزی گفتم ، به نظر من کماکان اکانت all stars بالاترین سطح اکانت رو داره تو سرور
    ویرایش توسط Arash :D : 05-04-2016 در ساعت 11:23 AM

2. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید