نقل قول نوشته اصلی توسط BiG PaPaa نمایش پست ها
mental عزیز قضیه ی سرور i1 خیلی عجیب و غریب بود والا تا زمانی که ما تو سرور بودیم شما میخواستین دف ساز ما شین و ما هم بزاریم شما رنک 1 پاپ رو بگیرین و یک اتک فیک میومد روتون میومدین کلی گله میکردین و داستان درست میکردین که نزنیم و ... والا تا وقتی ما sw بودیم حتی جرعت فیک زدن هم نداشتین حیف که سر یه مورد برای اینکه بین من و سامان هرکول درگیری نشه رفیق قدیمیم هست کنار کشیدم با رفتن ما 70 درصد جنوب غربم رفت که اخه والا بعدشم داستان زیاد تغییر نکرد تا جایی که شنیدم با خرید اکانت های جنوب غرب جرعت زدن پیدا کردین اخرشم که میگن همه ی اکانت های جنوب غرب دست خودتون بود, همون سرور هفته ی 2 با se متا کردین میخواستین متا 3 به 1 کنین از ترستون nw نخواست رفیقامون بودن که تا هفته ی 11 که بودم se رو شخم زدیم شما میخواستین با ما متا کنین بابا بیخیال دیگه

عرفان Odin
عرفان جان منم نگفتم سایدی رو زدیم که همه بازیکناش بودن . i1 خلوت ترین سایدی بود که بازی کردم
اصلا در موردش ادعا هم نکردم . افتخارم هم دف ساز بودنه . اکانتی که توی سرور نرمال بتون تا 500 کی دف بکشه باید افتخار کنه
کلا بحث در مورد i1 اشتباست . قول هولدری به احسان داده شده بود و تا زمانی که اکانت هرکول روی کنتو لانچ نکرده بود هم ما کسی رو نزدیم .
اتک فیک با اسواتی از -400 -400 میزدین رو کپ من که 400 400 بود . خو 10 روز تو راه بود شاکی میشدم که چرا فیک میزارین 10 روزه
تا جایی هم که یادم میاد من با شما صحبتی نکردم . طرف صحبتم احسان جان بود و اینقدر ارزش داره واسم بازم هر سروری بگه میرم دف سازش میشم . شما بخودت نگیر داداش

- - - Updated - - -

اگه دقت میکردی تا اواخر پاییز من اصلا لیدر ساید نبودم
کلا تصمیمات متا با من نبود . داشتم دفم رو میکشیدم )