سلام ، فک نمیکردم شایان جان شمام مثه بقیه برو بچه هاتون باشی ، لااقل فک میکردم تجربه فرومیت بیشتر باشه از بقیه !
سوالات رو قرمز کردم و جواب هاتو آبی ! خودت پرسیدی خودتم جواب دادی ، والا ما از سرور 1 راند 1 که با اکانت LanCer که تو ش.غ استارت زدیم و اون موقع اتحاد ها 3 شاخه بود که یه شاخه دست فرزان و ممل بود ، شاخه بعد دست من و علی لئوپارد بود و یه شاخه دست اردشیر مازیار و درگیری داخلی شکل گرفته بود ، با این عزیزان آشنا شدیم ، بگذریم اصن ، کلهم اجمعین به 3دات رسیدیم اسمو چون یه Viper بود ، یه خلیج فارس و مال ما که بزرگان نام داشت ، سر اینکه درگیری پیش نیاد اتحاد ها رو گذاشتیم ... ، در واقع اسمی انتخاب نکردیم ولی هم زمان تو کام نیز بود این اسم ، یعنی هدف وحدت بودمازیار طالبی که من با پسرش رفیق بودم و با خود آقا مازیار به دلیل سن و سال بالا تری که داره احترام میذاشتیم همگی ، حتی با علیرضا ، که آقازاده شون هم بود بود به یه مشکلی خوردن حتی که رفته رفته بعد از اون دیگه بازی نکرد و پدر موند در صحنه ! اردشیر من رو نشناخته
!؟ شمایی که دنبال تاریخ و رمین و رمان هستی ، اولین سرور ایران که واندر 100 شد کدوم سرور بود !؟ این بار من یه تقلب میرسونم ، 3 راند 1 ، اسم اکانت هولدر چی بود !؟ باز من یه کمک میکنم ، mhamohi صاحاب اکانت کی بود !؟ در واقع اولین نوشته ای که از طرف Grozoth اومد به اسم یه اکانت که واندر 100 کرده !!!
من آرش هستم ، فامیلیم هم شیرین هستشما نهایتا بتونی با حرف 4تا کار نکرده به نام خودت بزنی ، ولی با حرف نمیتونی تاریخ رو تغییر بدی !!!
اکنت dfg winston handsome و kurosh تو سرور 2 میلاش دست خودم بود ، با اسم dfg که دف کورد بودم ، سینا رو انداختم رو kurosh ، بعد winston سینا محمد nw روی handsome ونهایتا خودم هم رو dfg بودم با فرشید که ، فرشید رفت خدمت سربازی ، منم نزدیک به 2 ماه اومدم شمال ، دقیقا نزدیک به یک ماه و نیم از کتیبه ها گذشته بود و پسوورد اکانتا رو اکانت نادر chicco سیو بود و 95 کی سزار ما در اون تایم که خیلی مونده بود تا ته سرور کوبیده شد به دیوار ، مازیار و اردشیر تقریبا روزی بین 2 تا 4 ساعت باهام حرف میزدن سر مشکلات بچه های تیم weedmaster و علیرضا deradis ، حتی خود مازیار و اردشیر هم جرات نداشتن یه جنگ آموز بزرگ رو بگیرن ازش که جنگ داخلی ایجاد نشه ، همه مشکلا رو حل میکردمک ، تک تک دفاع و اینسرت رو میزدم ، که کنارم نیما max sparta که با عرفا ن هم تازه فامیل شده بود و فرشاد wolfrayet star هم کم و بیش کمک میدادنما یادمون نرفته که اکانت شانگفی 3 یا 4 ده داش ، و تو فروم اونجا وقتی میخواست پست بذاره 10 بار اجازه از بزرگان میگرف
)) ولی تو همون فروم اگه یادت باشه که 48 ساعت بن شد ، من و آیدین و دکتر سینا و علیرضا درادیس 4 صبح داشتیم 2 ساعت فحش میدادیم سر کثیف بازی های استاد آیدین جونتون
بگذریم ، من نبودم هیچ سروری ، من نباید خودمو معرفی کنم ، چون تو همون ir اندازه سرورایی که اینجا و اونجا رو هم بازی کردین ، ساید دستم بوده !!!
گل پسر ، آقا ، عمو ، دوست خوبم ، منم اگه کل افتخارام 4 تا لینک بود ، 100% نگه میداشتم ، 3تا سرور باخت دادم تو ir هر 3تاشم صدقه سر 3دات بود ، البته یه سرورم قهرمانان راند 2 بود که توتال ج.ش بودم و اون گند کاریا درومد و همه ول کردن من جمله همین ممد آقای مگ که در ادامه صحبت دارم باهاش !!!
اگه قرار بود لینک و عکس سیو کنم باید یه 2ترابایت اکسترنال میذاشتم اینجا عزیزم ، ماکان رو خریدم !؟ گنده لیدرای سرورای ir کیا بودن !؟ همین ماکان که اسطوره پاکی بودخدا وکیلی بچه بدیم نبود ولی نخریدمش ، اتفاقا یادمه بد جور هم زدم همه سرور رو همون سرور 10 ، هر روز 7 صب اندازه کل لینکایی که دیدی و زدی تا حالا لینک کپ و نان کپ 0 شده میذاشتم ، اونم با 4 تا اکانت و کلا 4 تا همر ، تو که میگی منو نمیشناسی نمیدونی کجاها بودم ، ولی دونه دونه سرورا رو داری میگی که تقلب برسونی
سرور 2 شما 4تا ده داشت اکانتت ، من 4تا اکانت داشتم که پاپش 50 تا اول و همراش هر 4تا جز 20تا بود ، ویکیش همر اول یا دوم سرور بود
لینک ندارم ، عکسم ندارم، نه به خاطر اینکه ندید پدید لانچ باشم که سیو کنم ، احتمالا چون تا حالا بازی نکردم ندارم)))
شما خوب سیو کن که نشناختنت آدرس بدی
به به ! سلام ممد آقا ، مگه بازی میکنی !؟ یهویی وسط فروم ، ما هم خواستیم غیبت نکنیم مگش رو نگفتیم ! خوبی سلامتی !؟ وضع جسمیت بهتره !؟ بگو اگه بازی میکنی بگردیم دنبال یه گول تک ده
یادته با عارف سر تاکتیک دعوات شد !؟ با فرشید چی !؟ با خود من هم 2 بار بحثت شد ، سر باگ تخریب و تاکتیک ، که چرا یاد بقیه دادم ، یا بهتر بگم ، یاد بچه های سایدم دادم !!!
من همیشه میگفتم بازی باید تو شرایط برابر باشه ، شما میگفتی برن مطالعه کنن ! یادته چقدر تو کیرلوید بحث میکردیم !؟
حالا اینجا شما یه چی دادی دست همه ، هم غارت میکنه ، هم سرباز میسازه ، هم جشن میگیره ، هم چکش میزنه ، هم تعدیل میزنه ، دیگه کم مونده یه حموم ترکی هم ببره ، البته شنیدم خودت ندادی و دست گل ابوالفضل بوده ، ولی به هر حال ، طرف اصن پلر نیس میبینی 200تا مولتی کشیده ، خودشم که هیچی تو درو دیوار ، رنک 1 هم میگیره اون وسط ! درسته دیگه مثه قبل جدی بازی نمیکنیم ممد ، ولییه عده تازه بازی میکنن ، یه عده تازه دارن مثه من و تو که اون موقع سر لانچ و تعداد و نحوه لانچ بحث میکردیم ، بحث میکنن ، اینا هم اندازه ما حق دارن لذت ببرن ! نه اینکه چون ما بازیمون تموم شده بازی اینا رو هم خراب کنیم ! حالا کلا بیخیال !!! نکنه عمو شایان هم بهت استاد میگفته
امروز خیلی جالب بود ، هی با هر کی کل کلمون گرف هی داره میره تو قدییم ندیما ، میترسم یه سری آدما که از 3 سالگیم ندیدم هم بیان تو فروم یهو))
آنتی فلان :
با تشکر
درود
بنده تو این سرور بازی نمیکنم ولی دوستان خبر رسوندن یکی اومده و گفته تاپ لیدر nw بوده تو سرور tc2 ir به نام آرش(البته اینطوری خبرش به من رسید)
خوبی آرش جان؟ سلامتی برادر من ؟
قصد جسارت ندارم قربان ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدی کدوم شاخه تو NW سرور TC2 لیدر بودی شما ؟
ما اونجا یه ارش داشتیم اونم حاج آرش کمانگیر بود مسئول حل اختلافات که روی اکانت farfar away بازی میکرد با آرمین
البته شاید کوتاهی بندست که شما رو به یاد ندارم ولیکن از دوستان دیگه که پرسیدم کسی شما رو نشناخت
با تمام این تفاسیر خیلی خوشحال میشم اگر یکی دیگه از هم بازی های قدیمی رو اینجا پیدا کنم
ارادتمند
مهدی BlackSword (WeedMaster)
... آن خطاط سه گونه خط نوشتی:
یکی او خواندی، لا غیر.
یکی را هم او خواندی هم غیر.
یکی نه او خواندی، نه غیر او!
آن خط سوم منم
دوست خوب من 100 بار بگم !؟ اسم اکانت dfg بود ، کاملا هم از اسمش معلومه که فقط زده شده بود که واسه اخر بازی بخواد یه چی داشته باشه که دوستان همین اقا شایان پسوورد رو دراوردن و همر چیکوchicco که نادر بود رو کوبیدن توش ، میگم آریا رو یادمه ولی متاسفانه شما رو افتخار آشنایی نداشتم ، من قبل اینکه مازیار بره رفتم ، دقیقا یه هفته قبل از اینکه جنگ اموز بزرگ رو از اکانت prestige که روش علیرضا درادیس بود دراوردم ودادم به اردشیر !!!
شانگفی جان ، گفتم مولتی !؟ این که پلیر داشته باشی بندازی رو اکانتا و همه همر هجومی بکشن مولتی شد !؟ اینکه پلن بدی واست بازی کنن میشه مولتی !؟ خب آره مولتی بازم =)))) اتفاقا 3.6 مولتی بازی باید میشد ، نه تو این ورژن 4 که هر کی 4تا قفس گرفت از فارم بودن درومد عزیزم ، 4 رو ممد عزیزم یادت داد ، 3.6 رو کی یادت داد دوست عزیزم !؟ من به درودیوار میزنم یا شما !؟ هر کی رو میشناختی دیگه آوردی خدا رو شکرجالبه که میگی تو فروم همونجا زیاد حرف میزدیم ولی پست بعدی میگی اصن بودی
)) آقا چند چندی با خودت !؟ بالاخره بودیم یا نبودیم !؟ اصن نبودیم ، دیگه این که بدتره از یه پلیر که عقبه نداشته ، عقب نشینی کنی که دوست من !
دیدی ممد همه ش تقصیر توئه) دیدی بعد از مصاحبت باهات همه دوستان پلیر شدن
) بعد میان میفتن به جون ملت ، ملت رو مسخره میکنن ، مطمئنم ابوالفضل داده ، چون یکی که به خیلیا داد اون فایل رو از ابوالفضضل گرفته بود
دنبال کیا میگردی بگو خودم پیداش کنم واست![]()
کدوم شیر !؟ کجا !؟ دوست عزیز 2 نفر دیگه صحبت میکردن فکر کنم بحث ارتباطی به صحبتای آقا افشین نداشت ، شما دهی که چیف شد رو پاسخگو باش ، یه کم از فشارها بکاه ، بازی زدو خورد داره انقدر غصه نخور ، لذت ببر ، عشق و حال کن باهاش ، فعلا با چکمه ماجرا جویی ها رو بزن زود میره و میاد هیرو =)))
فکر میکردم یه بار که گفتم متوجه شدی منظورم رو عزیزم ، دقیقا منظورم این بود که اکانت مال آریا بود و در مورد 2تا اینسرتی که زدم واسشون و وقتی که انبار میخواست و همین طور چکمه با ایشون صحبت کردم نه شما ، والا بچه های ویدمستر رو نمیدونم کدوماشون رو میگی ، ولی پلیرهای اصلی که ، علیرضا درادیس و حمید ولئو و مهدی اسنایپر و شهداد و عرفان و آرمین فار فار و آرمین و امر رضا بلو بوی و ... در کل تو اون عکس هستن اکثرش ، تولد شهداد که گذاشتم ، آقا ما نبودیم ، همه شم دروغه ، این سرور دوم هست ، اولیش که کهدی لوسیفر فارمم کرد ، اینم دومیمهآقایی که حتی دوال بودنتون هم در حر شک و شبهه هستش !
پ.ن : میترسم یه پلن درس بریم ، دیگه کلا وجود داشتنمون هم زیر سوال بره ، بگن اصن آرش نیستی :دی
پ.ن : سجاد میدونی خوشحالیم چیه !؟ شاید اگه با مسعود متا نمیبستم خیلی چیزا رو نمیفهمیدم :دی
پ.ن : اصن دلم خواسته با ش.ش متا کنم ، سطح بازیتونو ببرین بالا که توازن بهم نخوره ، اسطوره دف و سوپر پلنر رو نگه میداشتین ، نه اینکه 10کی گلد بگیرن اکانتو بدن دست سهیل ککه منم مجبورم شم بگم نباید استفاده کنه ازش ، و پلیر من هم بذاره بره =)))
با تشکر
))
بلاخره یکی شما رو شناخت اونم چه شناختی))
گفته این همونیه که 3-4 ماه اول بازی انداختیمش بیرون) - اسم نمیبرم کی گفته چون مطمئنم خودت بهتر میدونی
جالبیش اینجاست خودتو لیدر یکی از شاخه ها خوندی که به کل تکذیب میکنم)
پ ن : اکانت BlackSword تو هر سروری با ایمیل بنده ساخته شده) و تا حالا دوال کسی نبودم << بازم رجوع کنی به بچه های ما (weedmaster) میفهمی
نکته دیگه : عرفان - مهدی اسنایپر - حمید ولئو(3dot) : اینایی که اسمشونو نوشتم از گروه weedmaster نیستن دوست عزیز - بگو یکم بیشتر یهت تقلب برسونن حداقل کمتر خراب شی گلم)
محض اطلاع جنابعالی که دفعه بعد سوتی ندی - گروه weedmaster قبل سرور tc2 در s1 r2 تشکیل شد در اتحاد لویال
ارادتمند
مهدی blacksword
... آن خطاط سه گونه خط نوشتی:
یکی او خواندی، لا غیر.
یکی را هم او خواندی هم غیر.
یکی نه او خواندی، نه غیر او!
آن خط سوم منم
آرش برام مهم نیست چی میگی یا هدفتو منظورت چیه !!
هرچی هست من باکسی مشکل ندارم . تو هم عزیزی،دوستی،رفیقی حالا هرچی خودت حساب میکنی..
قرار نیست دیگه بخوای تو بزنی تو سر ما !!! حالا هرچی باشه ساید ما اگر از اول با برنامه بود یکسریا حذف نمیکردن این مشکلات پیش نمیومد که تو الان بیای بگی اینجا سطح بازیتونو ببرید بالا !! بازی کردنو همه بلدیم هم تو هم من .همش وقت و گلد !!
ماشالا هرکس هم یه پلن میده بیرون واسه اکانتش تازه جواب هم میده .پس سطح خودتو قرار نیست بالا تر از ما بدونی !!
این از این
دوما انگار هنوز متوجه عمق فاجعه نشدی ؟؟
1 عکس بذارم بیشتر متوجه بشی :
Saveve.PNG
متوجه شدی ؟یا دوباره عکس بزارم ؟
تاریخ و نگا !! اگر تاریخ سیستم درست باشه اینجوریه.. جنوب غرب از این تاریخ شکل گرفت .از 53 روز قبل کتیبه ها !!!!
من اصلا خودمو لیدری لایق و با برنامه در سطح عارف نمیدونم .
اما اگر کمی قبل تر میفهمیدم اوضاع چجوریه خیلی بهتر این عمل میکردیم !!
با خودم حداقل 5-6 تا اکانت پلیر کار بلد میاوردم..دیگه اونقد بی کس نیستیم !!
بازم میگم اگر تا الان موندم به خاطر محمد Army of night که واقعا عشقی بازی میکنه...
مورد دوم :
دوست ندارم حرفتو نقض کنم .اما سهیل به خاطر تو نرفت
چون تا روز آخر هم از اون اکانت استفاده میکرد.پلیرش هم یکی از بچه های خودی بود
دلیلش هم توی این پست نوشته که چرا رفته و قبلش هم با ما صحبت کرده بود..
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post21250
من که دیگه از خودتونم با ماهان همیشه بازی میکنم .از همه چی خبر دارم.
جلو من یکی دیگه کوتاه بیا عزیز75% دوستامون مشترکه ..
ماشالا واسه هرچیزی هم یه حرف داری.الان میای میگی منظورت سهیل نبوده !!
دیگه سعی میکنم کمتر جواب بدم .یکمم از این حالو هوا کل کل بیا بیرون درست نیست
امیدوارم همیشه اینقد پر جنب و جوش بازی کنی که رفیقات هم تنها نذاری بقیه سرورا
سرور فینال هم اگر بیای توی 1تیم بازی میکنم.. بهتره حرمتا حفظ بشه ..
پ.ن : اسم سهیل آوردم یادش افتادم .1k گلد باهاش شرط بندی کردم تخته نرد باختم)
سهیل حلالم کن .نموندی بهت بدم گلدو..
موفق باشی
ســـجاد
- - - Updated - - -
جا داره یادی بکنم از رفیقی که توتال لیدر ساید مقابلمون بود ..
جنگ آموز منحصر داشت اما به خاطر رفاقتی که میخواست ثابت کنه ایمیل اکانتشو میخواست به من بده .
فکر کنم بعضی از دوستان مثل محمدرضا و عارف یادشون باشه اکانت Crow : (تا حالا به کسی نگفته بودم)
CroW.jpg
مولتی هانتر هر 2تامون بن کرد اما ارزششو داشت که خیلی چیزارو بفهمیم
همه جا روبه روی هم بازی کردیم اما هیچوقت واسه همدیگه رجز نخوندیم .
آرمان جان هرجا هستی موفق باشی
راستی خار نداره لایک کردن :دی
ویرایش توسط SajjaD MaRiLyN : 04-29-2016 در ساعت 03:24 AM
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
سلام
میگم یه روز از مغازه بجای شمال رو به جنوب برو وسط میدون(بغل دست) کار مارو ردیف کن راحت تره .
آرش جان خودت احتمالا بدونی یه سری چیزارو مثل:
حداقل چند سالی هست که کسی نمیتونه بکه من بازی میکنم(منظور داشتن اکانت نیست)
خودم لااقل فکر میکنم بیشتر وقت برای آموزش و نوع بازی و ... گذاشتم تا شیوع رفتار دون.
یه توضیح راجع به شخصی که اسم بردید هم بدم ، تا جایی که من میدونم(دیدن نه شنیدن) ابوالفضل چنین رفتاری رو انجام ندادن.
و اما راجع به بازی
طبق معمول اکانت باز کردم اما بازی نمیکنم
منتظر یه سری اتفاق و چیزایی مربوط به یه سری بازیکنا هستم که حتما متوجه خواهید شد.
لااقل یه ماله کشی کرده باشم
آقا شایان هم بله میشناسم
تا بعد
محمد
دیوانگی: تکرار رفتار قبلی ، اما توقع نتیچه بهتر ! »انیشتن«
درود
آرش جان اینقدر خودتو نکوب به در و دیـوار
کل پستت رو حال نداشتم بخونم به ویژه اونجاها که فارسی و انگلیس قاطی بود.
تفاوت سطح بازی دو نفر اینجا توی جمله پایین پست خودت مشخص میشه
مولتی بازی؟ سرور کلاسیک و مولتی بازی؟ اونوقت من با یه اکانت 4دهی؟ با همه این تفاسیر که بازم باختین به ما.
من دیگه بحث و صحبتی با شما ندارم سطح شما با این پستتون معلوم شد
سر بلنـد،پیـروز و دنباله دار باشید.
پی نوشت: آقا محمد(مگ) ارادت داریم قربان. همه جا گفتم ورژن 4 رو شما به من آموزش دادید ومدیون شمام از این بابت
ما
از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
فقط
پوزخند
میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست