-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
همین شایان خان شانگفی عزیز تر از جانم ، بیاد در مورد سرور 2 راند 3 لطفا بگه به ما که چی بوده و چی شده و کدوم ساید بوده ، چون تا جایی که من یادمه به همین سبکی که مینویسن یه نام اکانت بود ، خودشون بیان توضیح بدن ، اساتید بزرگوار هم لطف کنن از جانب دیگران اظهار فضل نکنن ، اگر در حد کسی نباشیم ، خودش میاد میفرماید که لطفا مخاطبمون نباشن ! [/B]
با تشکر
درود
یه چند باری هم قبلا صحبت کردی درباره سرور2 من چیزی نگفتم به ویژه فروم آی آر زیاد صحبت میکردی.
همون موقع که خودتو چسبوندی تری دات من رفتم زنگ زدم اردشیر و مازیار پرسیدم کسی شما رو نشناخت فقط یه بنده خدایی که خداوکیلی یادم نیست کی بود گفت رو یه اکانتی دوال بودی که اونم باز به من ربطی نداره.
اما در مورد سرور2 راند3 من اصولا نبودم چون زمان استارت اون سرور درگیر سرور4راند2 بودم و طبق قانونی که با محسن داریم 2تا سرور همزمان بازی نمیکنیم. منتها یک ماه قبل کتیبه ها ی سرور2 از سرور4 خلاص شدیم و من اومدم یه اکانت 4دهکده ای دفساز از میلاد کیلرز گرفتم که فقط توی سرور حضور داشته باشم که وقتی رفتم ریدکال میثم بود علی موبی دیک توی پی وی گفتن اکانت داری اینجا لینک اکانت 4دهی خودمو که بیشتر فارم بچه ها بود رو دادم بهش فرداش علی موبی دیک زنگ زد گفت با فریار و آیدین صحبت کرده و تصمیم بر این شده بشم لیدر یه شاخه دفاع ساز 40 اکانتی توی والس که لیدرش میثم wow war یه همچین اسمی بود اکانتش بود.
افتخار لیدری حتی زیر شاخه پنجم والس فکر میکنم به اندازه کافی برای رزومه یه نفر کفایت کنه. علی موبی دیک رفیق فابریکته میتونی باهاش صحبت کنی
یه بازه طولانی با اکانت هایی که اکثرا سرور اول یا دومشون بود سروکله زدم 3یا4تا لنگه دمپایی تحویل دادم از اون اکانتها و زمانی که امین امونی شد دفکوردینیت والس حدود 700 کی دفاع از 40 اکانت بی تجربه فایل اکسل شده تحویل دادم.
از اینجا به بعدش رو فقط آیدین میدونه و فریار بنده به خواست دوستان رفتم جنوب غرب اگه یادت باشه (البته اگه سرور2بوده باشی) اواخر سرور ثبت نام باز شده بود من با اسم شانگفی جنوب غرب ثبت نام کردم تا بلکه بتونیم ساید جنوب غرب که همه حذف کرده بودن و یه تعداد محدودی اکانت بود رو جمع و جور کنم بلکه بشه از دفاعشون برا جنوب شرق استفاده بشه که موفق نشدم اینکارو انجام بدم و بعدش هم که متای شمال پاشید و متای شرق تشکیل شد و اگه توی تری دات بودی یادته که به فنا رفتین و باختین.
به هر حال زیاد حال خاطره بازی ندارم از سن و سال من و شما هم گذشته.
سربلند،پیـروز ودنباله دار باشید
پی نوشت: شما خیلی در مورد عقبه و سابقت صحبت میکنی
یه لینکی ، یه نامه ای یه چیزی بدی بد نیست خوشحال میشم به غیر از هیاهو چیزی ببینیم آرش جان.
پی نوشت 2: تا میگردی رزومه پیدا کنی از خودت (اینم تقلب برو رزومه سرور 10 که ماکان تاپ لیدر جنوب شرق رو خریده بودی استفاده کن) میتونی این پست و این پست رو بخونی بلکه بیشتر با هم آشنا شیم.
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن