نکته داره این پستا مصطفی هم نیست جواب بده!!! اولا" مسعود جان مصطفی متاهل و دارای دو کاکل پسر هست!!! دستش تو جیبه باباش نیست!!! اگه وقت میزاره دلیلش تو عشق و لذتی هست که از بازی میبره!!! من با هر دو شما رفیقم و از هردوتون میخوام خویشتن دار تر باشین!!!
خدمت کسی که دوستانه به ما گفته بیا نیومدیمم باید بگم از همون اول گفتم تابستون سرور فینال بعد j1 شروع میشه اونجا در خدمتیم. دیگه چرا پنجول میندازی هی که نیومدین!! ما مثل شما نیستیم وسط بازی یه دفه اکانتو ول کنیم بدیم دست بچه ها!! متعهد تر از این حرفا هستیم ما به کسایی که بهمون اعتماد میکنن!! رضا خان گفتم چرا جوابتو نمیده که!!! هروقت به سطح رضا رومن باز ما رسیدی میاد جوابتو میده!!
دوستانی که خیلی قوین!!! دوستانی که تا حالا افتخار نداشتن ما فارمشون کنیم!! دوستانی که از ما کینه به دل دارن و همههه و همههه اگه ادعا دارید که فلانید و بیسارید فقط ارجاعتون میدیم به فینال که بیاین عقده گشایی کنید و ما رو بزنید!!!
اقا یه تیکه هم من بگم خدا شاهده مصطفی خوشحاله دیوار شد !! حالا میتونه استرحتی کنه و به j1 . کارو زندگیش برسه!!این سرور به زور خواهش دوستان شروع کرد و اونا رفتن ولی مردونه واستاد بازی کرد!! تک نفره یه سایدو چرخوند!! دورد بهش خدایی!!!

- - - Updated - - -

یه چیز دیگم بگم!!! خدایی حرف از تجربه و پلیر قدیمی اینا میشه !! هندونه بقل هم میدید هی که فلانی بیساره میساره!!! روتون میشه جولو شایان این حرفارو بزنید!!! خدایی شایان نیاز به تعریف تمجید کسی نداره ولی بهش نمیخورید!! بخورید قل میخورید!!