سلام آرش
ممنون بابت تبریکت .اما به نظر تو راه دیگه ای مونده بود برای متا ؟ فکر کردی من با nw متا میکردم ؟؟از روز اول هم گفتم (از مسعود بپرسی یادشه)
متا 3v1 میشه که یا روبه روی جنوب غرب یا شمال شرق .چون آب ما با نووبای سایدتون توی جوب نمیره
در هر حال .نیمدونم در جریان هستی یا نه اما تا وقتی که متای شمال بسته نشده بود من با مصطفی یک بار هم صحبت نکرده بودم چون همیشه توی 2تا ساید دشمن بودیم همشه هم روبه روی همدیگه بازی کردیمحتی سرور j1 روبه روی هم دیگه هستیم در حال حاضر ..
اما خیلی خوشحال شدم بابت آشناییم با مصطفی که باعث شد یک دوست دیگه پیدا کنم از کاراشو حرفاش معلومه گرگ دوست نما نیست
اما راجع به مسعود . واقعا ازش انتظار نداشتم بابت همچین کاری که کرده . از بچه های شما انتظار داشتم به دلیل پایین بودن سطح بعضیا
امیدوارم کار خود مسعود نبوده باشه .چون خیلی ناراحت کنندس این حرکت ...پانیشی که خورده با 500 تا گلد برمیگرده هیچ اتفاقی هم نمیافته و درضمن اگر اون نامه رو به منم میداد مطمئنن ریپورت میکردمشاید قبلا ریپورت نمیکردم اما اگر بعد اتک همچین نامه ای بده کسی حتی خودتم باشی ریپورت میکنم
متای جنوب هم اعلام شدس دیگه همه خبر دارین از قبلش میخواستم همینجا اعلام کنم که بن شدم
- - - Updated - - -
سلام استاد
من فکر نمیکنم جز مسعود کسی باشه .
چون مسعود همیشه میگفت که دست تنهاس و تنها بازی میکنه و هیچکس هم روی اککانتش لاین نداره.
اگر هم کار خودش نبود مطمئنن به جای لایک کردن از خودش دفاع میکرد
شاید سیاستی دارنما در جریان نیستیم
- - - Updated - - -
سلام مجتبی عشقی
حاجی چرا بحث الکی میکنی با یه آدم نووبی که کارایی که خودشون کردن به مانسبت میدن ؟؟
الان یه چیزی بش بگی برمیداره عکس بیگ همری که دو تا خواهر ساختن میاره .
خود اون 2نفر هم بیارم اینجا میگن اصلا این پای اکانت نبوده)
اونم سرور اول اینجا A1
تو حسابشو بکش سرور e1 که بعد از 1سال از راه اندازی سایت استارت شد پر باگ بود .
حالا دیگه سرور اول اینجا ببین چی بودههر چند که الان تقریبا کامل باگ گیری شده ببینیم بازم از اون همرا میتونه بسازه یا نه.
در آخر یک جواب :
کافر همه را به کیش خود پندارد
با تشکر
ســـجاد