نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
میتونم بهت پسورد بدم بیای رو اکانتم . خودت نامه های رد و بدل شده بین من و مسعود رو بخونی. همه جوره بابت کار نکرده عذرخواهی کردم. و در آخر از مسعود حرفی رو که اصلاً انتظار نداشتم ازش رو شنیدم(البته امیدوارم اونی که فحش نوشت برا من مسعود نبوده باشه چون به ادبیات مسعود شبیه نبود). در ضمن بچه ها نامه رو ریپورت کردن. میتونین از مولتی بپرسین که جانشین نامه رو ریپورت کرده.
با دیوار کردن ne و اینجور برنامه ها هم کاری ندارم. چون تو این جور کارها سررشته ندارم میسپرم به شما و دوستان اهل فنتون. در ضمن فکر نکنم که مسعود اینقدر ساده باشه که بخواد اینجوری بازی بخوره. من با sw متا بستم و رو متامم هستم.تو هرسه تا ساید دیگه دوستانی دارم و یه سری های دیگه که مارو دوست ندارن. همه منو میشناسن و هیچ کدوم به خودشون اجازه نمی دن که این حرفارو پشت سرم بزنن. باید دید که چی شده که پشت سر شما از این حرفاست.
اصلاً فرض که اینجوری هم بشه با ne متا می کنم. اگه ne با ما متا نکرد اشکالی نداره دو یک یک میشه. اصلاً سه به یک بیاین se رو جمع کنین. همه اینها هم اتفاق بیفته ما نیستیم که ضرر می کنیم بلکه شمایین که باز برا سرورای بعدیتون حرفای جدیدی پشت سرتون زده میشه.ما تو این بازی ادعایی نداریم و بارها فارم شدیم یه بار دیگه هم روش.(گرگ از زوزه شغال می ترسونی؟، پیرزنو از تاکسی خالی؟)
مصطفی جان درود

من زیاد شما و مسعود رو نمیشناسم. البته شما رو بیشتر از مسعود میشناسم.
ولی در همین جد که میشناسم، نه شما آدم بدی هستی نه مسعود. مسعود من چندبار باهاش تلفنی صحبت کردم، واقعا پسر خوب و با ادبیه. من بعید میدونم بیاد به کسی فحاشی کنه! عجیبه برام.
این نکته رو باید مدنظر داشته باشیم این تایم سرور و خواب بودن اکانت ها، باعث شده افراد مختلفی رو اکانت ها لاگین کنن. ممکنه کسی اومده باشه نامه ای زده باشه و این مسائل رو به وجود آورده باشه.

بازی در نهایت بازیه! فقط بازیه! بازی میکنیم حال کنیم. من بقیه رو نمیدونم، ولی خودم فقط به عشق اینکه به بهانه بازی دوباره با آرش رفیق قدیمیم هم صحبت میشم و دقایقی در روز با هم میگذرونیم لاگین میکنم. امثال من کم نیستن تو این سرورها. ما ها خیلی وقته بازیمون رو کردیم. همینجا تو همین سرور من اینقدر لاست خوردم از بی گندمی، تو کل دوران بازیم جمع بزنی اینقدر لاست نخوردم :d ولی 1% برام مهم نیست، چون هدفم چیزه دیگه است. کسی هم بیاد بزنه منو بترکونه میگم دمت گردم که زدی، نوش جونت زحمت کشیدی نتیحه گرفتی. ولی شاید بعضیا بازی براشون اینجوری نباشه و یه سری مسائل اذیتشون کنه. لذا سعی کن اگر مشکلی هم پیش میاد تو بازی، تو بازی حلش کن و فراموش کن.
شاید الان تو ذهنت بیاد پس چرا مهدی لوسیفر هنوز کش میاد، اون قضیه اش کلا فرق میکنه، چون من اوقعا میخواستم با مهدی لوسیفر رفاقت کنم اونم نه فقط تو بازی، حال کردم همشهری دیگه ای رو تو بازی پیدا کردم که بهانه دوست شدنمون همین بازی بود. ولی خوب کارایی کرد و حرفایی زد که خیلی جالب نبود. نتونست درک کنه حرفای منو، نفهمید من چرا دارم بازی میکنم. تو سعی کن خوب بمونی، سعی کن این اشتباهات رو تکرار نکنی. اول سرور باهم صحبت کردیم و حرفایی زدیم، اگه یادت باشه چیا گفتم الان کامل متوجه منظورم میشی.
اینی که میگی جوری باشیم که پشت سرمون حرف زده نشه، حرف قشنگیه ولی نمیشه چون شما هیچ وقت نمیتونی جوری باشه که همه خوششون بیاد. در نهایت هم مهم نیست چه حرفایی پشت سرت زده میشه. چرا که معمولا کسی پشت سرت حرف میزنه که توانایی صحبت مستقیم باهات رو نداره، غیر این باشه چه لزومی داره پست سر بقیه حرف بزنیم؟! تو روش میگیم فلانی تو اینجوری هستی و فلان و .... حرفمون رو خیلی رک میزنیم. لازم نیست کلی حاشیه سازی کنیم. این کارا میشه خاله زنک بازی. سعی کن از این مسائل به دور باشی.

شما در بازی همینقدر که تقریبا تنها وایسادی رو سر سایدت، برای من قابل احترامی. شاید ظاهرش این باشه که داری بازی میکنی و مسائلی هست که داری یواشکی هدفت رو پیش میبری- البته این چیزیه که بقیه میگن نه من- ولی من میدونم چرا هستی و موندی و از نظر من این حضور قابل احترامه. فقط مواظب باش رفتارت تحت تاثیر بقیه قرار نگیره