-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
میتونم بهت پسورد بدم بیای رو اکانتم . خودت نامه های رد و بدل شده بین من و مسعود رو بخونی. همه جوره بابت کار نکرده عذرخواهی کردم. و در آخر از مسعود حرفی رو که اصلاً انتظار نداشتم ازش رو شنیدم(البته امیدوارم اونی که فحش نوشت برا من مسعود نبوده باشه چون به ادبیات مسعود شبیه نبود). در ضمن بچه ها نامه رو ریپورت کردن. میتونین از مولتی بپرسین که جانشین نامه رو ریپورت کرده.
با دیوار کردن ne و اینجور برنامه ها هم کاری ندارم. چون تو این جور کارها سررشته ندارم میسپرم به شما و دوستان اهل فنتون. در ضمن فکر نکنم که مسعود اینقدر ساده باشه که بخواد اینجوری بازی بخوره. من با sw متا بستم و رو متامم هستم.تو هرسه تا ساید دیگه دوستانی دارم و یه سری های دیگه که مارو دوست ندارن. همه منو میشناسن و هیچ کدوم به خودشون اجازه نمی دن که این حرفارو پشت سرم بزنن. باید دید که چی شده که پشت سر شما از این حرفاست.
اصلاً فرض که اینجوری هم بشه با ne متا می کنم. اگه ne با ما متا نکرد اشکالی نداره دو یک یک میشه. اصلاً سه به یک بیاین se رو جمع کنین. همه اینها هم اتفاق بیفته ما نیستیم که ضرر می کنیم بلکه شمایین که باز برا سرورای بعدیتون حرفای جدیدی پشت سرتون زده میشه.ما تو این بازی ادعایی نداریم و بارها فارم شدیم یه بار دیگه هم روش.(گرگ از زوزه شغال می ترسونی؟، پیرزنو از تاکسی خالی؟)
دوست عزیزمن در جریان صحبتهای شما نیستم ولی تا جایی که مسعودو میشناسم آدمی نیست که به خاطر بازی به کسی فحش بده
از طرفی هم آرش ادمی نیست که بخواد همر بچه های ne رو بزنه دیوار شه
چون کلا توذاتش نامردی نیست
بارها از سایدای دیگه به ماها پیشنهاد اکانت شد اما هیچ کدوم از ماها قبول نکردیم پس نشون میده این کاره نیستیم
اقتضای این بازی هم زدن و خوردنه
و این ناراحتی نداره بالاخره یا فارم میکنیم یا فارم میشیم
حیفه که به خاطر بازی همدیگرو بکوبیم
در ضمن درسته که خیلی از پلیرهای sw از دوستان ما هستن
ولی متای با اونا محاله
درصورت متا فکر کنم همین چندتا اکانتی هم که هستیم حتما حذف میکنیمو میریم
متای شمارو هم مجددا تبریک میگم
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن