قطعا همین طوره
اول از هر چیز بگم اکثر کسایی که تو کار مولتی زدن و غارت کپ ها و تقلب در گرفتن امتیاز هجومی با کشتن گرزی ها و جاسوس های مولتی هاشون هستن دشتشون برای من و شما رو شده.پس صحبت این تیپ آدم ها رو نکنیم و به اصل برگردیم

شرایط هر سرور متفاوته و سطح بازی و کارهایی که هر کسی میتونه تو سروری انجام بده به نظر من تابع یک سری متغیره که نبود هرکدومش قطعا باعث نرسیدن به هدف میشه
متعیر ها به نظر من اینا هستن

1: تایمی که پلیر و پلنر اصلی یک اکانت میتونه بزاره
2:داشتن دوال های با تجربه روی اکانت و وقتی که اونا میذارن
3:گلد
4:داشتن دوستانی که فقط برای کمک به شما وارد بازی شدن و نقش های مختلفی رو به عهده دارن از جمله دف سازی یا زدن کپ کنار همر هات برای پارکینگ و ....
5:هماهنگی و شناخت دو طرفه با تیم لیدری و بازیکنان سایدت و کمک هایی که بهت میشه
6:اتفاقات سرور در طول بازی، مثلا اینکه اون کتیبه هایی که میخای بتونی بگیری یا اینکه تو جنگ ها ضربه ی زیادی نخوری یا پارکینگات نخوره یا شیوه ی بازی رقبا ...
7:قدرت سایدت

اما در مورد اینکه افتخار برای کسی محسوب میشه یا نمیشه رو من از یک دیدگاه دیگه نگاه میکنم
من هم میگم لینک مهم نیست،من هم میگم مدال مهم نیست،من هم میگم افتخارات تو پروفایل مهم نیست
چیزی که مهمه عملکرد یک شخص در طول سابقه ی بازیشه که شخصیت کنونی دژکوبی یک فرد رو در مجموع تشکیل میده و عموما کسایی که اون فرد رو میشناسن با اون سابقه و رفتار قبلیش میشناسنش نه با لینک هایی که داره

البته گاهی هم شناختی نداریم و نظر میدیم

مثال بیارم:

من سرور های راند یک و دو دژکوب رو عموما یا بودم یا کمابیش از خارج آشنایی داشتم با شرایطشون و بازیکنای معروفشون
بعد از اینکه دژکوب فیلتر شد و یکی دو سال تو کام بازی کردم تبلیغات همین دژکوب جدید رو دیدم و ثبت نام کردم و اونجا با امیر بلو بوی آشنا شدم
هیچ شناخت قبلی نداشتم و یک درصد هم احتمال نمیدادم این شخص یکی از پلیر های توانای دژکوب ایران باشه. چون با توجه به سرورهایی که بودم و دایره ی بازیکنایی که میشناختم،برداشتم این بود که اگر شاخ بود قطعا من میشناختمش. ولی کم کم بیشتر با سوابق هم که آشنا شدیم فهمیدم که فوق العاده باهوش و با فکر بازی میکنه و تو شرایط سخت بازی میتونه حد اقل از پس اکانت خودش بر بیاد،اگر نخام بگم قابلیت تغییر سرنوشت بازی رو داره

یا آرش رو بنده مدتیه میشناسم اما فقط با یک بار تماس تلفنی فهمیدیم که هر کدوم کجا بازی کردیم و چه کاره بودیم

پس عدم آگاهی از سوابق و توانایی های یک فرد دلیل بر ضعف طرف نیست،دلیل بر جهل ماست

ممنونم که وقت میذاری و خیلی جاها مثل یک کارشناس با حوصله بازی و حواشی اون رو تحلیل میکنی
واقعا از جمله کسایی هستی که نبودت احساس میشه اگر نباشی

Man.j