نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

دوستان ان ای میشه بگین چخبره تو سایدتون؟ بعضی اکانتهای خوب حذف کردن. بعضیا که تاپ رید بودن اصلا غیب شدن از تاپ. کادر لیدری تون هم که بسیار ناشیانه به اون زودی بسته شده بود منحل شده مثیکه. لااقل یه دو بیتی راجعش توضیح میدادین بد نبود. دیییی

سپهر گرین من داداش حالا گفتم تسلیم شین اما نه اینجو که حذف کنین و به محکمی تسلیم شین. ایییششش

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

راه خوبی پیدا کردن چهار نفر هستن چهار اکانت میزنن کجا توی بیابون بعد یکی میشه اکانت اصلی سه تای دیگه منابع میفرستن و غارت میزنن این یعنی منابع اکانت اصلی میشه سه برابر حالا شما حساب کن اون سه تا اکانت پشتیبان ده دوم و سوم رو که بزنن منابع وارد شده به اکانت اصلی تصاعدی میره بالا و همینجور ادامه میدن و یک همر وحشتناک میسازن یک استفاده ساده از ریاضیات و تصاعد حالا شما بشین یک نفره هی زور بزن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه

دوستان ان ای میشه بگین چخبره تو سایدتون؟ بعضی اکانتهای خوب حذف کردن. بعضیا که تاپ رید بودن اصلا غیب شدن از تاپ. کادر لیدری تون هم که بسیار ناشیانه به اون زودی بسته شده بود منحل شده مثیکه. لااقل یه دو بیتی راجعش توضیح میدادین بد نبود. دیییی

سپهر گرین من داداش حالا گفتم تسلیم شین اما نه اینجو که حذف کنین و به محکمی تسلیم شین. ایییششش
    سپهر که هست و حذف نکرده : http://l1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=706
    اکانت حباب سر یه مشکل کوچیک ترجیح داد حذف کنه و متاسفانه کسی هم نتونست نگهش داره
    کادر لیدری موفقت بود برای جمع و جور کردن ساید و خوب کارشون تموم شد
    شمال شرق چندین تیم قوی اومدن و اینارو کنار هم نگه داشتن خیلی سخته نهایت تلاش رو داریم میکنیم . اما در مورد حذف هنو خبری نست . باشه میایم میگیم . هرچند الان ماشاالله اینقدر اکانت های شمال شرق مشتری دارن بجا حذف میشه دادش

اونا که خودکار ندارن دوست دارن بیان خودکارای خوب بخرن

کلمات کلیدی این موضوع