-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
عارف جان مثل همیشه قلمت گیرا و کاملا فنی بود و پلیرهای جدید با مطالعه پست های شما به باطن بازی و ترفندهای استاندارد و صحیح بازی پی ببرن و پلکان صحیح بازی رو یاد بگیرن.
با همه حرفات موافق بودم تا رسیدم سر ورژن جدید و زدن مولتی جهت پوش و غارت اینا. که با این بحثت یکم مخالفم و دلیل اون اینه الان بحدی امنیت سرورها و افزونه های سکیوریتی مختلف بسیار هوشمند، مکمل هاست سرور بگیر هست تا روی برنامه خود بازی فعال هستند که دیگه مثل چند وقت پیش نمیتونن براحتی اینکار انجام بدن و زود لو میرن. حتی با چنجر ای پی بلافاصله الارم میده که ای پی فلان اکانت دائم متغیره. خواستم بگم که تدابیر خوبی پیش گرفته شده و مولتی بازی کردن اونم بصورت چندین و چند اکانتی فکر نکنم قسر در برن. صرفا جهت اطلاع عرض کردم.
البته بحث فنی و جالبی برای ادامه دادن نیست و بهتره به همون مسائل در سطح خودتون بپردازین.
با تشکر از همگی.
امیدوارم اینطور باشه
تو آی آر وقتی یک فارم فقط توسط چند شخص خاص غارت میشد به سرعت بن میشد
این بزرگترین سد در مقابل متقلبین هست.اکانت میکشن بالا که غارتش کنند و در نهایت پارکینگش کنند. وقتی که اکانت مولتی بن بشه تمام مشکل حل میشه
- - - Updated - - -
من یه سرور با اک All.stars تو finalپارسال تو SW بازی کردم. به عینه میدیدم که یک اتحاد زده بودن برای فارم هاشون بچه های لیدرشون و حلقه ی دوستانشون
به شدت مراقب بودن که کسی جز خودشونم غارتشون نکنه
از 5 تفر غارتگر اون ساید 4تاشون از این راه امرار معاش میکردن و فقط ما رو نمیذاشتن غارت کنیم
در همون سرور خانم ایکس هم تو شمالغرب در سطحی وسیع اما اختصاصی تر این کارو میکرد،بارها گزارش کردیم اما جوابی که دادن این بود که ممکنه واقعا این فارم ها پلیر بوده باشن و هنوزم گاهی سر میزنند

بی خیال شدیم از اون به بعدم دیگه کاری نداریم کی چجوری تقلب میکنه
امیدوارم رفع بشه این مشکل
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن