نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.Khan نمایش پست ها
    اون دوستمونم S14 منو یادت هست
    نگو یادت نیست

دیگه هم جوابه کسی داده نمیشه

والا دیگه همه دنیا میدونن فن ترین سرور آی آر 14 بود ، دقیقا من کدوم اکانت بودم اصن ، تو بگو ببینم اصن منو میشناسی که میگی !؟ تو کدوم اکانت بودی !؟ جواب چرا ندی !؟ مثه یه شرمرد بیا حرفتو بزن ، آدمی که حق باهاشه زبونش بلند و درازه ، هیچ وقت ساکت نمیشینه ، بیا بگو س 14 منو چی کار کردی و کدوم اکانت بودم ، فقط 2باره 2 ماه غیب نشی ، فک کنم تو پلنر هایی که تو دیدی ( اگه دیده باشی و حرف راست زده باشی ) گنده تر از آی دین و لقمان نبوده ، عارف اولین سرور IRشو به اصرار لقمان بازی کرد !!!

در مورد لینکایی که گذاشتی ، فقط مال sag sibilz رو دیدم ، بین اتک اول و دوم اینسرت زدن کاری داشته 13:47:13 و ثانیه 14 ، پلن انقدر دقیق بوده یا اکانت ول بوده به نظر خودت ))) من که نبودم اظهار نظر هم نمیکنم !

شما خودت کدوم اکانت بودی ، یه رزومه بده ما بشناسیمت ، لااقل اینجا همه که میگم ما رو فارم کردن )) پس میشناختن ، شما بفرما =))) در نرو جون آرش بیا جوابمو بده ، آخرش خودت روت نمیشه دیگه بیای ، رتحت میشی از فروم به جاش =)))

مصطفی اون اکانت هم سهیل گرفت نه من ، تا گرفت هم گگفتم نهایت گندی که میخوای بزنی بذار رو حذف ، اگه جز این چیزی گفتم شما از هر چی بگی کمترم در مورد کلین شدن واندرم هم خود مسعود کامل در جریانه ، اگه خواستی خودش میاد میگه خدمتت ،

دوست آنالیزورمون ، اسم اکانت لطفا ، عزیزانی که بازی نمیکنن پست نذارن تو این سرور اگه نیستین لطفا اسپم نکنین اگرم هستین اسم اکانتتون
    ویرایش توسط Arash :D : 04-23-2016 در ساعت 01:15 AM

2. تشکر mostafa-bi nam, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید