والا دیگه همه دنیا میدونن فن ترین سرور آی آر 14 بود ، دقیقا من کدوم اکانت بودم اصن ، تو بگو ببینم اصن منو میشناسی که میگی !؟ تو کدوم اکانت بودی !؟ جواب چرا ندی !؟ مثه یه شرمرد بیا حرفتو بزن ، آدمی که حق باهاشه زبونش بلند و درازه ، هیچ وقت ساکت نمیشینه ، بیا بگو س 14 منو چی کار کردی و کدوم اکانت بودم ، فقط 2باره 2 ماه غیب نشی ، فک کنم تو پلنر هایی که تو دیدی ( اگه دیده باشی و حرف راست زده باشی ) گنده تر از آی دین و لقمان نبوده ، عارف اولین سرور IRشو به اصرار لقمان بازی کرد !!!
در مورد لینکایی که گذاشتی ، فقط مال sag sibilz رو دیدم ، بین اتک اول و دوم اینسرت زدن کاری داشته 13:47:13 و ثانیه 14 ، پلن انقدر دقیق بوده یا اکانت ول بوده به نظر خودت))) من که نبودم اظهار نظر هم نمیکنم !
شما خودت کدوم اکانت بودی ، یه رزومه بده ما بشناسیمت ، لااقل اینجا همه که میگم ما رو فارم کردن)) پس میشناختن ، شما بفرما =))) در نرو جون آرش بیا جوابمو بده ، آخرش خودت روت نمیشه دیگه بیای ، رتحت میشی از فروم به جاش =)))
مصطفی اون اکانت هم سهیل گرفت نه من ، تا گرفت هم گگفتم نهایت گندی که میخوای بزنی بذار رو حذف ، اگه جز این چیزی گفتم شما از هر چی بگی کمترمدر مورد کلین شدن واندرم هم خود مسعود کامل در جریانه ، اگه خواستی خودش میاد میگه خدمتت ،
دوست آنالیزورمون ، اسم اکانت لطفا ، عزیزانی که بازی نمیکنن پست نذارن تو این سروراگه نیستین لطفا اسپم نکنین
اگرم هستین اسم اکانتتون
![]()