آرش جان اونی که به طعنه بهش میگی اسطوره دف ایران ولی هم من میدونم ، هم تو می دونی و هم همه می دونن که واقعاً اسطوره دف ایرانه (آقای علی 2113) این سرور فقط رجیستر کرد قرار بود که نوید رو اکانت باشه تا j1 تموم شه. علی همونیه که تو e1 بالای 15 تا همرتون ( که حداقل 10 تاش واندر کوب بود) رو کردین تو دیوارش. (برای دوستانی که در جریان نیستن میگم دیوار واندر نبودا رو نان کپ دیوار شدن دوستان). اوایل این سرور بود که ×3 شروع شد و علی به عشق رفقای قدیمش رفت اون سرور و همونجا بود به بچه های فشار فشاری آوردن که قبل کتیبه همشون دمشون رو گذاشتن رو کولشون.
شما گنده ای و لی گنده تر از علی پلیر نیست پس خواهشاً اظهار نظر نفرمایید.
و رضا خان، کسیه که اگه ما تو سروری بردی داشتیم فقط و فقط بخاطر اونه و همونطور که مهدی لوسیفر گفت (با علم به اینکه شما هم خیلی گنده ای) راجع بهش حرفی نزن.
آرش عزیز فکر کنم زمانی که مدرسه ای بودی (میدونم که الان سنی ازت گذشته) خیلی مسخره شدی . اگه بعضی از بچه های ما بخاطر درس و دانشگاه و یا مشکلات شخصیشون اکانتشون رو ول کردن یه چیز طبیعیه. این دوره رو همه می گذرونن. نکنه شما مادرزاد دکتر به دنیا اومدی؟
راجع به اکانت گودفلاس (همونی که به 15 ک گلد خریدینش) باید بگم که درسته شما خرابکاری نکردین روش. ولی به جز یه 20 ک گرزی چیزی دیگه ای نمونده بود براش. که البته باید بگم که باهاش واندرتون رو کلین کردین. و گرنه ما تو خرابکاری تنمون به تنه بچه های شما (ص.ص) خورده و میدونیم که تو این امر از اساتید زبردست بشمار میاین.(رجوع کنید به سرور j1 اکانت Fluid)
راجع به مهدی هم باید بگم که فدایی ترین پلیر حال حاضر se مهدیه. همه جوره برا سایدش بازی میکنه. وعلی رغم تمام جوسازی که شما و دوستانتون علیهش راه انداختین یکی از مثبت ترین پلیرهای سایدشه.
خلاصه آرش جان من دربس چاکرتم و قصد هیچ گونه بی احترامی به شما و یا کس دیگه ای رو نداشتم. مطمئناً اینا رو شما خودت میدونستی ، من فقط نوشتم که بقیه روشن شن.

و من الله توفیق
ارادتمند
مصطفی