گل پسر ، من 11 سال پیش این بازی رو شروع کردمرضا خان پهلوی هم در مورد سطح بازی بچه های 3دات نمیتونه نظر بده ، دیگه چه برسد به پلیر های نوظهور
والا همه پلیرای IR والس رو به اسم فریار و آیدینش میشناسن ، حالا دیگه همه قدیمیا رفتن و یه سری اومدن اینجا و اسم دزدیدن و یا واسه خودشون اسم رسمی درست کردن کاملا مجزا از شماس
اتفاقا ما هم کم و بیش از لوسیفر یه مهرداد نامی یادمونه ، حالا خیلی چیز مهمی هم نیس بخوام به ذهنم فشار بیارم
چرا خودت رو به در و دیوار میکوبی !؟ اونایی ه لیدرات بودن تازه سرور 12 بازی یاد گرفتن ، میدونی یعنی چی !؟ یعنی تازه همون ایدین تو سرور 2 راند 3 بازی یادشون داد
تازه خود آیدن هم بدون مهدی خسروی که دوست خیلی صمیمی من هم بود ، هیچ بود ، در واقع پلن با کثیف کاری ، دقیقا تو رو نمیفهمم این وسط چی میخوای !؟ دنبال گنده شدنی میومدی بازی دیگه ، 100 بار که گفتم بهت ، همین الانم هر اکانتی رو بخوی تو همون L1 میگیرم بیا ، اگرم تابستون میخوای بیای که هیچ ! خودم گفتم بیا اون موقع هم ، چیزی نمونده تو دژکوب که بخوام پیداش کنم یا بهش برسم ، واسه دور همیاش میام عزیزم ، چیزی که تو دنبالشی ، من 17 18 سالگی رسیده بودم بهش ، این شعور و شوق مال یکی 2 سرور اوله ، 100 بار پرسیدم نگفتی جناب ابر پلیر ، تو IR یه سرور آدرس بده ببینیم کی بودی ، سوپر پلنرت چی !؟ اسطوره دفت چی ، آره آقا جون ، انقدری گنده بودم که اسمم اومد همتون در رفتین 10 تا سرور این ور اون ور ، تاز هرفتین زیر پرچم یه تیم که اونام تو کلاسیک خبری نبود ازشون ، استارت بازیشون س12 بود !!!
اینجا کی 1 هست ، کلا هم از وقتی همه در رفتن حال بازی نداشتم ، به خاطر 2 نفر هم بیشتر نموندمحالا باز بیا از تخیلاتت بگو ، گل پسر همون c1 هم که میگی که تک به 3 زده بودین ، یادت رفته نکنه ! همون سرور هم تا روزی که جدی بودیم شبی یه بار از هرساید یکی زنگ میزد ، الان کی 1 هستیم ، اینجام با دوستام میگم میخندم ، مطمئن باش تا تروپ آخرم هم میکنم در و دیوار ، همین الان تارگت گیر بیارم که بدونم دیوار میشم میزنم ، اکانتم بیشتر از همر دف داره ، داره دف تو اکانتمم لاست میخوره ، لازمم هم نمیشه ، نه همرش نه دفش ، آدرس بدن رفیقات همه رو دیوار میکنم راحت شم از دستش !!!
والا مصطفی جان من کلا 1 سرور C1 در خدمت اساتید))) بودم ، فارمم کردن در رفتم از دستشون ، والا این آقا مهدیت به من میگه من با چادر بازی میکنم ، ولی خبر نداریم خودش چند چنده ، بالاخره هس یا نه ، اگه هس کجاس !؟ اگه نیستم پس چرا به این بنده خدا انقدر فشار اومده :|
پلیر فدایی نداریم که ، ایشون تا جایی که من فهمیدم میره زیر پر و بال بقیه و دف و کراپ میکشه ، که یه تشکری چیزی ازش بشه ، قا ممنون که مولتی اپ میکنی مصطفی رید میکنه ، والا من چی بگم آخه ! هر کی قهر کرده از خونه شون میاد میگه ما رو فارم کرده ، خب دمت گرم مشتی ، تو ما رو فارم کردی دیگه کل کلت چیه :| !؟ خدا رو شکر یه ممد مگ ول کرد بازی رو همه پلیر شن ، والا تا زمانی که خودش بازی میکرد به من فحش میداد که چرا تاکتیک یاد بچه هام میدم یا چرا فایل ماکرو میدم یا چرا باگ ها رو که در میارم میگم ، حالا خودش که رفت یه ماکرو داد به یه سری کلا همه پلیر شدن دیگه
دوستان عزیز ، رکرد غارت 3.6 ، گرز 3.6 و خیلی اتفاقای دیگه که در گذشته افتاد دیگه قابل تغییر نیس ، واسه پلیر امروز نیازی نیس توضیح بدم چی شده ، اونایی که خودشون پلیر بودن خبر دارن دیگه ، مث این میمونه عارف بعد این همه سال بیاد بگه من لیدر کام بودم ، بیاد بگه اندازه سرورایی که بازی کردی تو کام 100 کرده ، بیاد بگه رنک میلش 2 کام بود ، یه سری مدال بود وقتی تازه ورژن 4 اومد شما ندیدی 100% ، میل توتال عارف 2 بود ، من دف پوینتم 2 بود آرمان مرلین 8میلیون میخواست میلم رو فقط به خاطر مدالش))
آقای مصطفی خان ، چی میگی عزیزم !؟ جی 1 چیه !؟ goodfellas اون موقع که 20 کی گرز داش ، کل سایدت رو هم 50 کی نداش ، کل سایدت رو میشد بهم ریخت ، واندر منم میلاد 200ت اومد خالی کرد از NE از اکانت arlad200chin چی میگی کلا !؟ دروغ به این زیادیش هم خوب نیس ، زشته واسه یه بازی انقدر دروغ میگین ، ارزش نداره !!! جی 1 چیه !؟ کلا یه سرور اینجا بودم ، تنها بدی سرور ها رم که سطح بازی ها رو تا حدود زیادی اورده پایین همین مولتی بازی شماهاس ، حالا باز این گریز رو اوکی کردن بهتر شده ، 100تا اکانت میسازین سریع با اون 20 تا قفسش بالا میکشین اکانتو ذوق میکنین ! من اگه مولتی باز بودم که تو اکانت خودم دف نداشتم گل پسر ، من اگه پوش میکردم که دایم لاست نمیخوردم ، من اگه زمان داشتم که الان گرز دمپاییم 120کی رو رد کرده بود ، کجا چی کار کردین انقدر ادعا دارین ، خوبه تازه یه بازیه ، وگرنه میخواستین چی کار با ما کنین ، حالا تازه شانس اوردیم همین رفیقات که الان داد بیداد راه انداختن فرار کردن رفتن ، وگرنه میخواستن با ما چی کار کنن الله اعلم
با تشکر