نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN MAN نمایش پست ها
سجاد با اینکه رفیقم هستی* اما درباره NE خیلی* حرف میزنیا توجه کردی ؟

جو گرفتدت ۴تا پلیر دیدی

NE خیلی* بزرگتره اینه که تو بخوای در بارش نظر بدی

این سرور ببینم چیکار میکنی*

sepehr
green man
عزیزم منظورم سرورهای نرمال اینجاست . نه 3x .
عشقم باهام بد برخورد نکن ( 500تا گلد منو بده اول .
یک سریا هم که اومدن پستتو ریپلای کردن باید بهشون بگم هر هر تو .. ))

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Brain نمایش پست ها
سجاد جان لازم دونستم درباره این حرفی که میزنی یزره بحث کنم باهات ، ش.ش هیچی نشده ؟ شما اینجوری فکر میکنی دوست عزیز چون اصلا از جریانات سرور هایه قبلی خبر نداری :دی

d1: این سرور 40 تا اعضای اول رفتن تو یه اتحاد و هیچ درگیری نبود یه اکانت از ج.غ 100 کرد .
e1 : ج.ش به همراه ش.ش 100 کردن . (البته ناگفته نمونه که همه کارو ج.ش کرد )
f1: ساید ش.ش کل سرورو شخم زن ، توانایی واندر 100 کردن رو هم داشت ولی واندر ج.ش تو خاک ش.ش 100 شد اونم سر یه حال دادن به بچه هایه ج.ش
g1 : ش.ش با اقتدار واندر 100 کرد .
h1: بین ج.غ و ش.ش متا بود که در نهایت واندر ش.ش 100 شد .
i1 : با اقتدار واندر ش.ش 100 شد ، این سرور ج.غ قوی بود ولی انیقدر لیدر هاشون بی عرضه بودن که حتی واندرشون تا سطح 30 هم نیومد .

سجاد جان این آماری بود که من از سرور هایه اینجا داشتم ، لطفا جایه جو دادن اطلاعاتت رو ببر بالا ، حالا بازم میگی ساید ش.ش زیر پرچم بوده ؟ هنوزم میگی هیچی نشده ؟

باتشکر
مسعود
B1 بچه های جنوب غرب 100 کردن
D1 که گرفتیم NE Se زدیم بعد اکانت مانی پارتیزان هک شد به خاطر اعتماد کرد خودش به یک پلیر ناشناس
ٍE1 متا جنوب برنده بازی شده بود .شمال به طور کل از بازی حذف شده بود.که فقط برای اینکه بازی یکم زدو خورد داشته باشه جنوب درگیری کردن .که اونم باز اکانتای Ne دست بچه های Se بود ( توی اتحاد برنده بودن ملاک بردن اون سرور نمیشه )
G1 مگه کسی هم مونده بود ؟ صادق صمدی 100 کرد که اونم پلیر 100% ج.غ هستش
H1 اگر Ne هم نبود 100 میکردیم . لازم به ذکر که بدونن همه Ne به متا خودش با Nw خیانت کرد
i1 کلا نظر خاصی راجع بهش ندارم . بیخیال بابا .. کل بچه های جنوب غرب از اکانت wonder ..Odin .. و خیلی اکانتای دیگه کنار کشیدن چون سرور هیچی نداشت . تازه اکانتاشون هم با دف شخصی دادن ne که یه اکانت گول 100 کنه :|

اینم اطلاعات..
حداقل راجع به سرورایی که نبودی و من بودم نظر نده.
باتشکر