-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
والا کلی رفاقت دیدیم توی این سرورا کلی مرام دیدیم .
ولی ندیدیم یه پسر بخاطر یک دختر به ساید مقابل دفاع بده ..
منو آرش سرور 10.ir همبازی بودیم با عارف هم سرور قبل همبازی بودیم رفاقت داریم .همدیگرو دوست داریم.
یعنی الان توی سرور که متا نیستیم اینا باید دف بدن به من ؟؟
از همر اکانت شما هیچ استفاده ای نشد. هر چی لانچ بود من میزدم با زاووش. دیگه من خودم در جریان بودم.
اکانت lol

همر زدی شما که کلا 1کی تلفات ندادی .جو نده. از اکانت خودم کپشو صفر کردم.
2تا همر داشتم .
با اولی همرم جلو زن شدیم نان کپ علی 2113 پرید 
)
هنوز چت گارنا هست...
جو نده آقای حرفه ای ...
...
خیلی بده واسه مرد بگن حرف زد و عمل نکرد ؛
گفتی پست رو نمیخونی و ریپلای نمیکنی ! 
من نمیدونم چرا به تو اینقدر فشار اومده من اون سرور با اون دختره رفاقت کردم ؟

یک جوری هم میگه دفاع دادی انگار دفاع تو رو بهش دادم ! خودم 10ک محافظ ساخته بودم براش فرستادم ، تو که با همرت دفاع کردی دیگه چرا از دست من دلخوری ! تقصیر منه ج.ش اومد تو رو زد ؟!
اون رفاقت و مرامی هم که تو میگی دیدی ؛ ارزشی نداره اگر فقط در حد حرف باشه ، رفاقت و مرام به متا و ... نیست ، رفاقت یعنی این که مسعود Brain بره توی SW مثلا اک بزنه بعد از ش.ش روش همر لانچ شه ، مطمئن باش من سزار هامو براش پشتیبانی میفرستم ، این یعنی رفاقت .
همین کار رو برای همه 5 تا اکانتی که توی پروفایلم نوشتم و خودم بهشون گفتم بیان این سرور هم میکنم .
رفاقت > بازی
10 تا سرور بازی کردی همه سرور ها یا حذف کردی یا زدنت ، اخرش هم یا رفتی رو اکانت دیگران و زیر سایه اونا بودی ... یا با بهانه هایی مثل وقت بازی کردی ندارم و جدی بازی نمیکنم و ... پیچوندی ! بعد میای از پلیر های دیگه ایراد میگیری ! میگی این پوش میکنه اون مولتی بازه اون کثیف بازی میکنه و... یکی نیست به خودت بگه هر موقع خودت در حد دیگران بودی بیا نظر بده !
یه یادی هم بکنیم از پلیر هایی که واقعا پلیر بودن و بی ادعا همرشون رو لانچ کردن و الان امثال شما دارن خودشون رو جای اونا جا میزنن ؛
http://s2.img7.ir/w7sOe.png
دم زاوش و مصطفی گرم ؛
بعد آقا سجاد مریلین میاد میگه من " با اولی همرم جلو زن شدیم نان کپ علی 2113 پرید "
اینقدر همر اون اکانت Bad_Zat تلفات داد که شده بود 20ک شمشیر و 7ک کاتا !! مثلا همر واندر کوب بود بعد پلنر فوق حرفه ای شما می اومد از این همر به عنوان اینسرت شکن استفاده میکرد !
ختم کلام ؛
بحث در مورد سرور های گذشته هیچ فایده ای نداره علاقه ای هم ندارم ادامه بدم ، شما اگر پلیری این سرور بازی کن ببینیم چه میکنی ، فقط آخرش نیای بگی من جدی بازی نمیکردم و کار داشتم و نبودم و دف ساز بودم و ... ؛
-------------------------------------------------------
آنتی اسپم ؛
ببینیم این کتیبه های ما چقدر چکش میخوره 
Untitled.png
دوستان کمتر غارت کنید به ما هم منابع برسه 
Untitled.jpg
ویرایش توسط WolFlanD : 04-13-2016 در ساعت 12:02 AM
دلیل: لینک
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن