نقل قول نوشته اصلی توسط WolFlanD نمایش پست ها
درود
ریپلای میکنم که بدونی برا ریپلای کردن کسی ازت اجازه نمیگیره ، آقای مثلا بازی بلد !
فکر کنم سرور 1000 رو گرفتی ! sw 20 میل دف داشت ! کدوم سرور ؟؟؟

اولا اکانت بدذات مال من نبود ، اکانتی که ایمیلش دست من نباشه و پلنش رو من نریزم اکانت خودم نمیدونم ، در ثانی ما مثل شما نیستیم که رو دوستامون فیک بزاریم و سر یه بازی رفاقت ها رو خراب کنیم ؛ حافظ دست تنها بود منم مدتی بهش کمک کردم ، تهمینه هم دفاع میخواست منم بهش دادم ، همینطوری که این سرور حافظ توی ج.غ دفاع بخواد بهش میدم ، رفاقت برای ما اولویت داره بر بازی ، ولی برای شما این بازی کل زندگیتون شده !!

باز خوبه نوید سر رفاقتی که داشتیم باهاش و بچه های شمال شرق ، موقع حذف چکمه کوچیک رو داد به ما و بعدا هم دادیم به ساید !
مثل اینکه یادت رفته تو جفت پلن های زدن کپ lol و بیگ همر ali21... آخرین همری که خورد و هر دو بار تلفات هم داد ، همر کپ اکانت بدذات بود !!
تو همونی که هیچ وقت همرت رو نمیخواستی لانچ کنی و تا اخر هم نکردی و فقط غارت کردی و ساختی ، آخرش هم با همون همر دفاع کردی ؟ آفرین ...

مدیونی اگر این پست رو بخونی

----------------------------------------------------------

عارف ساید ج.غ خیلی شلوغ شد ، یکم پاس بده ساید های مجاور تا بازی یکم بالانس بشه

غارت رنک یکم به قول دوستان کمی مشکوکه ، چرا بدون تلفات تو این تایم سرور داره اینقدر غارت میکنه !
Untitled.jpg

پ.ن ؛ چرا ج.ش اینقدر خلوته
والا کلی رفاقت دیدیم توی این سرورا کلی مرام دیدیم .
ولی ندیدیم یه پسر بخاطر یک دختر به ساید مقابل دفاع بده ..
منو آرش سرور 10.ir همبازی بودیم با عارف هم سرور قبل همبازی بودیم رفاقت داریم .همدیگرو دوست داریم.
یعنی الان توی سرور که متا نیستیم اینا باید دف بدن به من ؟؟
از همر اکانت شما هیچ استفاده ای نشد. هر چی لانچ بود من میزدم با زاووش. دیگه من خودم در جریان بودم.

اکانت lol همر زدی شما که کلا 1کی تلفات ندادی .جو نده. از اکانت خودم کپشو صفر کردم.
2تا همر داشتم . با اولی همرم جلو زن شدیم نان کپ علی 2113 پرید )
هنوز چت گارنا هست...
جو نده آقای حرفه ای ...

آنتی هیستامین :
آرش ؟ عارف ؟ هادی آشپز ؟ یکی نیست به ما دعوت نامه بده ؟ ))
سفارت آپ کنید دیگه .. عشقتون میخواد بیاد :دی
Defi.PNG
دف ساز ساید با ما جراجویی:دی