نقل قول نوشته اصلی توسط bide vahshi نمایش پست ها
من با عارف بازی کردم و انو قبول دارم ولی گاه تصمیمات اشتباه میگیره و متاسفانه تکرو هم هستش
عطا
سلام آقا عطا.
توصیحات شما راجع به من کاملا صحیح و درست هست. اشتباه کردم اون سرور، حق با شماست. ولی هیچ وقت تک رو نبودم ها، اینجاشو بی انصافی کردی ساید فدای اون اشتباه نشد، ساید به خاطر کم کاری خود شما عزیزان به اون وضع در اومد.

نقل قول نوشته اصلی توسط bide vahshi نمایش پست ها
نکنه خدائی نکرده تو و عارف دلگیر بشید، نه ،قبول کنید که ما در درجه اول به عنوان یک بازیکن نقش خیلی مهمتری رو میتونیم برای سایدمون بازی کنیم
من بعد از سرور ای وان دیگه پا تو جنوب غرب نزاشتم و کاش میتونستم بیام پیش شما ها که اقلا لذت بیشتری از بازی ببرم
پاینده، پیروز و سربلند باشید
عطا
من که دلگیر نشدم و نمیشم عطا، امیدوارم این سرور که ساید دیگه ای هستی، بتونی این حرفت رو ثابت کنی که شما که بازیکن هستی نقشی به مراتب مهمتر از لیدرها ایفا خواهی کرد.

لازم نیست توضیح بدم اون سرور مشکلات چیا بودن دقیقا چون ماهایی که بودیم میدونیم چی بود ماجرا. لازم نیست بقیه هم بدونن.
در کل سعی کن بهترین بازیتو ارائه بدی عطا جان.

به امید سروری مهیج

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط .SpaRtaN. نمایش پست ها
درود دوستان و عزیزان خسته نباشی

اقا از همین تریبون ورودمون رو به سرور برای همه دوستان تبریک میگم

اکانت شما با موفقیت فعال شد

شمال غرب به عنوان دف ساز و بازیکن اکانت بیده وحشی در خدمت اقا عطا و همه برو بکسnw خواهیم بود

با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN

محمدرضای عزیز برات آرزوی موفقیت میکنم. بازیکن بسیار خوبی هستی برای من، همین که هستی افتخاریه.