-

نوشته اصلی توسط
partizan
اول سلام میکنم و خسته نباشید میگم به همه دوستان و رقبای محترم
تصمیمیی که مبنی بر حذف گرفته شد رو من بالشخصه باهاش مخالف بودم چون حرف و حدیث توش زیاد داره ولی وقتی 80 درصد یه تیم به هر دلیلی علاقه ای به ادامه بازی ندارن عملا با 7 الی 8 تا اکانت امکان ادامه بازی نیست
همه اقایون میان میگن ما مخالف بودیم باقی میخواستن ما هم ناچار پذیرفتیم لطفا بگید دقیقا کیا میخواستن حذف کنن که شما مجبور شدید حذف کنید وقتی لیدرهای ساید مدیریت ساید رو به عهده میگرن مسئول و پاسخ گوی اتفاقات ساید هستن دیگه این که اکثریت تصمیم گرفتن معنی نداره اگه متا انجام میشه ساید تصمیم گرفته وقتی حذف دسته جمعی هم میشه ساید تصمیم گرفته سرور 9 که irفیلتر شد جنوب شرق حذف دسته جمعی کرد 4 تا منحصر هم تو جنوب شرق بود من مسئولیت رو قبول کردم تو همین تاپیک هم صحبتش بعد 5 سال مطرح شد.عذر خواهی شما شما برای کم رونق کردن سرور زحمت های پلیر هایی که وقت گذاشتن تو سرور رو بر نمیگردونه وقتی پلیر ها ثبت نام میکنن شرایط بازی و رقبا رو میبینن تصمیم میگیرن که بازی کنن تو سرور یا نه وقتی سرور تثبت شده پلیرها وقت گذاشتن یعنی همه شرایط رو پذیرفتن حذف کردن اکثر بازی کن های دو تا ساید یعنی توهین به ساید های دیگه اگه واقعا ادعاها واقعیت داشت نهایتا متا که 2 به 1 بود که از نظر امار تعداد اکانت کاملا نا عادلانه بود(تعداد اکانت های sw بدون متا هم از se بیشتر بود) میشد اون هایی که میخوان بمونن حتی 3 به 1 بشه
سایت که تغییری نکرده همون مدیریت و قوانین رو داره پس باز هم ممکنه این اتفاق تکرار بشه همون جوری که تو همین سرور اتفاق افتادپس موافقین حذف دیگه بازی نمیکنن نه اینجا نه تو هیچ سرور دیگه ای
در نهایت شما عذر خواهی کردید و از نظر ما عذر خواهی شما پذیرفته نیست ترک زمین یعنی پذیرفتن باخت بازی وقتی شما وارد یه سیستم میشید یعنی شرایطش رو پذیرفتید پس نمیتونید نصفه رهاش کنید و هیچ توجیهی براش پذیرفته نیست
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن