-
نمیدونم چرا بعضی از دوستان خوشتیپمون اصرار دارن وانمود کنن sw و ne حذف میکنن و جمله های مشابه دیگر...
والا بلا به پیر به پیغمبر سر در این سرور نوشته i3 اینجا 1ایکس نیست که با یبار از دست دادن بخش کوچکی ا نیرو ها پلیرها بیان حذف کنن و بریزن سرور بعدی
اصلا دقت کردین چرا سرور های 1ایکس توی آی آر پشت سر هم ران میشد ولی سرور های 3ایکس یدونه بود وتا یه سرور اسپید تموم نمیشد سرور بعدی ران نمیشد؟ دلیلش به پلیر های سست عنصر 1ایکس برمیگرده که تا یه سرور میخوردن حذف میکردن میرفتن سرور بعدی . پس وصله های خودتونو به ما نچسبونین آفرین
ا
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
نمیدونم چرا بعضی از دوستان خوشتیپمون اصرار دارن وانمود کنن sw و ne حذف میکنن و جمله های مشابه دیگر...
والا بلا به پیر به پیغمبر سر در این سرور نوشته i3 اینجا 1ایکس نیست که با یبار از دست دادن بخش کوچکی ا نیرو ها پلیرها بیان حذف کنن و بریزن سرور بعدی
اصلا دقت کردین چرا سرور های 1ایکس توی آی آر پشت سر هم ران میشد ولی سرور های 3ایکس یدونه بود وتا یه سرور اسپید تموم نمیشد سرور بعدی ران نمیشد؟ دلیلش به پلیر های سست عنصر 1ایکس برمیگرده که تا یه سرور میخوردن حذف میکردن میرفتن سرور بعدی . پس وصله های خودتونو به ما نچسبونین آفرین
ا
من پست نمیزارم معمولا
اما در این یک مورد سرور های نرمال در تمام دنیا به دلیل تایم طولانی زودتر ران میشن تا پلیرها 1 سال صبرنکنن تا سروری تموم بشه و بعد برن بازی کنن(یکم فکر کنی میفهمی)
اما سرور اسپید ثبتنامش 1 ماه بازه همیشه و همه میتونن به بازی برسن برای همین یه دونش کافیه(اون شرکت سازنده انقدر فهم و شعور داره بدون چجوری سرور ران کنه که بیشترین بازدهی رو داشته باشه)
خارج از بحث نرمال و اسپید باز بودن
سرورنرمال خیلی سخته برای یک اسپید باز....
به شخصه تجربه داشتم واقعا نمیشه تمومش کرد
شب خوش
جهان هرگز تکرار نمیشود...
-
محبوبیت کاربر - 12 تشکر, 13 پسندیدن, 0 نپسندیدن
I M P E R I A L,
ali 2113,
ESTEKBAR,
اطلاعاتی وارد نشده,
benito,
Glory OF Roman,
I M P E R I A L 2,