-
اول سلام میکنم و خسته نباشید میگم به همه دوستان و رقبای محترم
تصمیمیی که مبنی بر حذف گرفته شد رو من بالشخصه باهاش مخالف بودم چون حرف و حدیث توش زیاد داره ولی وقتی 80 درصد یه تیم به هر دلیلی علاقه ای به ادامه بازی ندارن عملا با 7 الی 8 تا اکانت امکان ادامه بازی نیست
قضیه حذف هم هیچ ارتباطی به جنوب شرق نداره اینکه جنوب شرق اکانت خرید ، رمز جانشینی داشت و ... همه و همه راه حل برای مقابله داشت
ولی اینکه به دلایل فنی و خارج از داخل بازی یه متا متضرر میشه که شامل بک خوردن همرهای دوستان در جنوب شرق میشه و اینکه تضمینی وجود نداره که این مساله چه به سود جنوب شرق یا حتی به سود متای ما تکرار نشه خیلی از دوستان رو دلسرد کرده
تبریک میگم به دوستان جنوب شرق بابت پلنی که دیشب رو اکانت روجا زدن باز دمشون گرم که رو کپ اومدن فقط نه ده های همر 1 و 5 و 2
اینکه ما رو حذف هستیم بالشخصه تا لحظه حذف باید مواظب اکانتهامون بودیم که حس و حالش رو نداشتیم ولی دلیلی نمیشه که پلن های موفق جنوب شرق رو ضعیف جلوه بدیم جای تبریک هم داره و خسته نباشید
اصولا نمیدونم چه حکمتی هست که هر سروری که با شور و شوق زیاد شروع میشه و بازی یک طرفه نیست مثل سرور c1 ، سرور d3 ، g1 ، و این سرور این مساله پیش میاد
اگه کدورتی هم پیش اومد برای دوستان از نظر من کل کل داخل بازی بود و شخصیت همه دوستان برام بیرون بازی محترم هست
اگه هرکدوم از دوستان تو شمال شرق تمایل به بازی داشتن داخل بازی نامه بدن اکانتها رو بگیرن
باز جهت جذاب شدن بازی اگه شمال غرب قصد بازی داشته باشه از طرف اکانت من واندرهای شمال غرب کلین میشه که بازی یک طرفه نباشه و تا حدودی جذاب بشه
یه عذرخواهی بزرگ به همه دوستانی که در شمال شرق به خاطر من زحمت کشیدند و از تایم عیدشون زدن
یه عذرخواهی از دوستان جنوب شرق که با این حرکت ما بازی براشون از جذابیت میافته
مورد بعدی یه نصیحت دوستانه علی جان برو به زندگی واقعیت برس که مصیبت هایی که بعد از سرور c3 داشتی برات اینجا تکرار نشه
شاد باشید و همگی خوش
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن