نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط َAli_KinG_sE نمایش پست ها
    داداش گلم مدرک بالاتر از این که اکانت power of mind که میگوفتین دسته ماس زده واندر برا NE کلین کرده . پس دمم گرم . اقا مهدی توجه داری شما!!!
    تمام تحمتهای دیگه هم که میزنید مثل همین بی اساسه. فکر نمیکردم اینقدر زود خودتون لو بدین!
    باقی حرفامم مثل همین دونه دونه ثابت میکنم.
    اکانت تروریستم دستتونو رو میکنم . جوری خالی بستین بچها خودمونم دارن قبول میکنن که شما راست میگفتین اما به همه ثابت میشه.
    اندکی صبر سحر نزدیک است...
    مبین هم که گفتم پلیر اکانت power of mind رفیق 6 ماهان جانه. بازم بگم؟
    Ali_KinG_sE
    علی جان شما کلا بعد از قضیه اینکه من سرگرمتون کردم بیخیال اثبات چیزی بشو.یه سری حرفای دیگه هم تو پست اون بزرگ مرد متوهم گفتم.زیاد خودتونو خسته نکنید.الانم که کل بک شدن و یکی دو داستان جالب دیگه به نفع ساید شما شده خیلی خیلی اتفاقی البته.
    درباره سطح بازی هم زیاد حرف زده شد.اما از پست ها و مثلا فسقل نیرو خوردن یا زدن ها و هیجان هایی که به بعضی ها وارد شد سطح بازی بیشتر نمایان شد.انگیزه نیست کل کل هم دیگه نیست.
    از همه مهمتر سرورش داستان دار شده با این رویه ایشالا هرکی موند جلوی ناتار برنده بشه.

پ.ن:فقط ناتار زدتون نیاید بگید من 1 هفته قبل سرتونو گرم کردم زشته خدایی.

2. تشکر RESPECT تشکر نمود
    پسندیدن RESPECT پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوست خوبم علیرضا زاکی پی وی داد تو تلگرام که بوی دبه میاااااد )) نبینم بخواین حذف کنین ))))) نبینم کم بیارین ! هاهاها !! شهر که خالی میشه غورباقه هفت تیرکش میشه ! عااااماااا ! وقتی سرور شلوغ باشه و حریف درست حسابی داشته باشی نباس حذف کنی دگ )))

خدا پشت و پناهت ! دگ نبینمت هاااا!

RoMaN EMPiRe The Great

کلمات کلیدی این موضوع